ZORICA MARKOVIĆ JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU, evo i zbog čega!

Autor:

Zadruga

17.11.2017

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Jelena Golubović često je prozivala sada već bivšu zadrugarku Zoricu Marković zbog tri bajpasa koje ima. Golubovićeva je čak otišla korak dalje i optužila pevačicu da je njeno loše zdravstveno stanje odraz njene zlobe, međutim, Markovićeva je objasnila šta je to zapravo nju dovelo do infarkta koji je preživela.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zorica Marković

- Ceo život sam bila samo svoja i ničija. To je teže, ali ispravnije. Može da se završi ili neuspehom ili lošim zdravljem, a ja sam izgubila zdravlje. Niko nije neizdržljiv i nedokučiv u smislu da se zamori i da treba da stane. Pre svega, imala sam obavezu da pomognem mojima, da lečim svoje roditelje pet godina bezuspešno, da od sopstvenog rada sinovima i sebi obezbedim krov nad glavom, da ih obrazujem, postavim na noge, borim se sa zlicama. Teško je opstati sam, zato sam i pala - započela je Zorica svoju priču, a potom dodala:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

- Svuda ulazim srčano i iskreno, zamalo da odem kod Svetog Petra. Očigledno sam zaslužila od Boga i dao mi je još jednu šansu, jer su me bukvalno dva minuta delila od smrti. Doživela sam infarkt na jednoj svadbi. Iznenada sam pala u nesvest i više se ničega ne sećam. Osetila sam jak bol i mamurluk i samo sam se srušila. Toliko je bio težak infarkt, da su lekari mislili da neću preživeti. Operisali su me, ugradili mi tri bajpasa i danas nemam više problema - ispričala je Zorica, kojoj je tri godine kasnije ponovo pozlilo, zbog čega je operisana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

17.11.2017 18:33

To da je Anđela prekinula sa Mičom je samo taktika jer zna ona da dok se druži sa njim nema šanse da dođe do finala jer svakog ko je prijatelj sa Mičom narod ne glasa. Pošto je ona bila vani zna šta ljudi govore i pišu za njega. Mislim da ona nije iskrena ni prema Jeleni. Jelena nemoj odustati od tužbe jer ona ti nije prijatelj.