PRVI MUŽ DIVNE DNK: Donosio sam joj kafu i doručak u krevet!

Autor: kuris.rs, Republika

Zadruga

21.11.2017

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Kocić nije prvi i jedini muž Divne Milanović. Učesnica Zadruge pet meseci je bila u vanbračnoj zajednici sa pilotom Almirom Asanovićem. On živi u selu Miloševac, blizu Velike Plane.

Foto: printscreen/RTVPink
Divna DNK

- Divna me je videla u emisiji "Provodadžija". Pozvala me je, izjavila mi ljubav i zamolila da se upoznamo. Pristao sam i ona je onako grbava došla s ocem i majkom kod mene. Kad me je ugledala u uniformi, uplašila se da onakvu neću da je primim. Ja ih ugostim u skromnom domu, kažem im da sam siromašan, ali bogat u duši. Svideo sam joj se na prvi pogled i ostala je kod mene da živi - priča Asanović i napominje da je Divna kod njega "uživala kao u hotelu":

- Obukao sam je od glave do pete. Mazio sam je i pazio. Donosio sam joj kafu i doručak u krevet. Ja sam išao da radim kao konj, a ona je sedela i uživala po ceo dan. Komšije su mi se smejale jer sam je negovao kao bebu.

Iako su praktično bili u braku, Almir i Divna nisu imali seks.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Divna Milanović

- Kunem se Svetim Vasilijem Ostroškim da je nisam pipnuo. S medicinske tačke gledišta, njena grba i fizionomija tela ne podnose seks. Kad sam joj izvadio ličnu kartu, bila je srećna kao mlad majmun i došlo joj da se mazimo. Jao, meni bilo muka i povraćalo mi se. Ja joj kažem:"Ajde, metni ti glavu na moje grudi i da te ja ljuljuškam, a ti da budeš pametna jer ne možeš da imaš seks." Na to će ona meni: "Almire, što me vređaš." Naljutila se, a ja joj opet objasnim: "Ženo božija, tebi je otišla lopatica deset santima u stranu, znači ne možeš da imaš seks, krive su ti noge, kriva ti je kičma. Nemoj da brineš, neću drugoj da se poverim, ja sam tebi veran, evo da idemo u manastir da ti se zakunem, ali dok te ne izlečim, neću da te diram." Ona plače kao kiša, a ja odem da joj kupim slatkiše", kaže on.

Almiru je najteže palo što se divna žalila komšiluku.

- Ja se brinem za nju, a ona ide od komšije do komšije i priča kako ne mogu sa njom da imam seks. Priznajem, jeste me češkala, ali kunem se da je nisam video golu. Mene je bio strah da je ne povredim, ima grbu, s njom ne mogu te stvari da se rade. Ja sam bio zaljubljen u nju i nisam hteo da je povredim. A ja sam i dalje nevin, kunem se - završio je Asanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading