MARKO DNK OTKRIO MRAČNU PROŠLOST: Drogirao sam se kokainom, na ku*ve sam trošio velike pare!

Autor: I. Tubin - G. Doljančević

Zadruga

04.11.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Kocić, koji je osvojio simpatije publike kao čovek iz naroda, pošten i skroman, odlučio je da zadrugarima ispriča i manje pohvalne detalje iz svog života. Marko je pred kamerama priznao da je koristio psihoaktivne supstance, kao i da je trošio novac na prostitutke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Kocić i Divna Milanović

Naime, Marko je preksinoć upao u mašinu radoznalih zadrugara koji su jedva dočekali trenutak da saznaju stvari iz njegovog privatnog života. Jovana Tomić Matora odmah ga je pitala da li se nekada drogirao, na šta je Marko DNK odgovorio kao iz topa:

- Ja sam samo jednom probao. Šmrkao sam kokain, i to nisam dugo šmrkao, nekih 20 dana. Pa to svako voli da proba, svaki normalan čovek. Uzeo sam oko 100 grama. To košta, ne pitaj. To je bilo kad sam imao 18 godina. Nisam ni znao šta je to. Uzmem sada, pa posle dva, tri dana opet. Teško sam se osećao. Sve mi je bilo smešno. Glava me je bolela, nisam znao gde se nalazim - ispričao je Marko.

 Marko: Najskuplja ku*va je koštala 50! Bila je najbolja u selu. Najjeftinija je bila 20. Što je skuplja, bolje radi

Matora ga je nakon toga pitala da li je plaćao seoske prostitutke i koliko je koštala najskuplja, a koliko najjeftinija koju je platio.

- Najskuplja ku*va je koštala 50! Bila je najbolja u selu. Najjeftinija je bila 20. Što je skuplja, bolje radi. Imao sam mnogo ku*vi, ni broja im se ne zna. Nalazio sam ih po Kragujevcu i Beogradu. Nalazio sam ih i pored puta. U Beogradu sam ih nalazio u Picinom parku - otkrio je Kocić bez dlake na jeziku, a Matora ga je tada upozorila da se pazi transvestita jer sada samo oni rade u Picinom parku. Tada se Divna uključila u razgovor i potvrdila Markovu priču.

Divna: Je*e ih po šume. Gde stigne. Ja se nisam drogirala nikada. Ja samo pijem pivo

- Je*e ih po šume. Gde stigne. Ja se nisam drogirala nikada. Ja samo pijem pivo, volim pivo. Moj prvi muž radio je kao đubretar. Čistio je kontejnere, ali su ga izbacili sa posla jer nije hteo da radi. Pušio je kao Turčin. Pet, šest kutija dnevno - rekla je Divna.

Bane bi seks sa Divnom!

Bane Čolak šokirao je sve svojim priznanjem da bi imao seks sa Divnom Milanović samo da je dobra riba.

- Da je Divna dobra riba, svašta bih radio sa njom. Da je isti mozak, a da je dobra riba. Kako bih je nagovorio da je odvedem da je je*em kao kum posle svadbe - rekao je Čolak.

Milica je imala seks sa Čupom Kalačem

Jelena Golubović otkrila da su Zorica Marković i Lepi Mića pričali kako je Milica Dugalić imala seks sa pevačem Čupom Kalačem. Jelena je potegla temu da je Dugalićka bila podrška Čupi dok je bio učesnik rijalitija "Parovi". Pevačica se uvredila jer je rekla kako je ona samo bila muzički gost emisije, a ne Čupina podrška i da njega i ne poznaje.

- Ja sam mislila da si bila njegova podrška. Onda su mi Zorica Marković i Lepi Mića rekli da je tebe Čupa je*ao - otkrila je Golubovićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading