(VIDEO) NENA U SUZAMA ZBOG BANETA: Boli me ku*ac koga imaš napolju!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.11.2017

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su ih novinarke u studiju pitale o njihovom odnosu, došlo je do prve i velike svađe između Nene Petrović i Baneta Čolaka. Oni su prošle noći pričali u dvorištu, a zatim i u radionici, gde je pevačica plakala, bacala stvari i zapalila cigaretu zbog čega je kažnjena zajedno sa svojim "dečkom" i Sašom rudarom.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Nena Petrović

Pevačica se branila kako je došla pre samo sedam dana u "Zadrugu" i da joj još uvek treba vremena da se navikne, dok je muzičar iz Užica pričao da mu je žao što se ona loše oseća zato što smatra da je on kriv za sve.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Nena Petrović

- Odakle ti ono da je seks bio čista desetka? To je bila čista glupost - obrusila je Nena Banetu.

- Najbolje idi spavaj da više ne pričamo i da postanemo vazduh! Ti si se u*rala šta tvoji misle kući! Ajde udalji se od mene, udalji se brate! Šta tebe boli k*rac kakav sam ja? Jesam li ja tvoj muž, jesmo li mi u braku, da li se znamo 15 godina? - vikao je Bane na Nenu.

Ona je od Čolaka tražila da promeni ton i da tako ne razgovara sa njom. Kada su se prebacili u radionicu, Nena je prvo bacila nekoliko stvari, a zatim počela da plače.

- Ja sam znala da ću da kidam sebi živce i da ćeš ti toliko da budeš bezobrazan prema meni i da se ponašaš kao prema nekoj klošarki. Želim da idem u pi*ku lepu materinu! Boli me to, zato što je meni stalo do tebe! Mene boli k*rac koga imaš napolju - pričala je Nena.

Bane je isto rekao da ga boli sve što se dešava između njih, da neće da je povredi i da više nema potrebe da spavaju zajedno i da se ljube. Njihove svađe nekoliko puta prekidali su ostali zadrugari koji su bili ispred vrata radionice i slušali šta oni pričaju. Da li je na kraju palo pomirenje i kako je sve izgledalo možete pogledati u narednim video-prilozima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading