(VIDEO) MACA U DAHU ZAMENILA BORU: Imala seks sa OVIM zadrugarom?!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.11.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija pokazivala je velike simpatije prema Bori Santani u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Iako zapravo nikad nisu bili pravi par, svi su smatrali da jesu, a oni su se tako ponašali. Često su znali da se posvađaju, pa onda pomire u krevetu i tako u krug. Međutim, sada je rešila da mu nađe zamenu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maca Diskrecija sa izabranikom

Naime, kada je na sinoćnoj žurki videla da se Bora ne odvaja od Ane Korać, ona je brže bolje potrčala Saši Rudaru u zagrljaj, pa su zajedno plesali, a onda mu je u jednom trenutku rekla: 

- Mi smo od večeras u ljubavi, imaćemo seks! Tek će da bude akcija! - rekla je Maca u dahu!

Međutim, Rudaru se baš i nije svidela ta ideja da bude sa njom, pa se žalio Janjušu kako ne zna šta da radi, jer zna da Maca želi samo da pravi Boru ljubomornim, te da ne želi da se ona zalepi za njega.

 Iako je prvo delovalo da neče biti ničega, jer je Maca legla u svoj, a Rudar u svoj krevet, ona je na kraju odlučila da mu se pridruži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading