(VIDEO) LUNA i SLOBA nakon svađe imali SEKS!

Autor:

Zadruga

01.12.2017

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Sloba Radanović su pod velikom tenzijom otkako je u Zadrugu ušla pevačeva zakonita supruga Kristina Kockar. Par se često svađa, što je bio slučaj i noćas.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Naime, Luna je videla snimak na kom su se verbalno sukobili njena majka Anabela, Kija i Sloba, nakon čega je imala raspravu sa svojim dragim. Međutim, oni su odlučili da ovaj problem reše seksom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Izdvojili su se od ostalih ukućana i prepustili strastima.

- Jesi siguran da nema kamera? - upitala je zabrinuto Luna.

- Siguran - odgovorio je Sloba.

Iako se na snimku ništa nije videlo, jasno se čulo šta su ovo dvoje zadrugara radili.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nels

01.12.2017 21:33

Meni je već sada iskreno žao ove LUNICE. Se je nešto najintimnije na celom svetu. Kako će ona ikada moći da bude na nekom poslovnom sastanku sa nekim muškarcima kad sve što će oni vidjeti u njoj je porno glumicu. Kad neko zna kako ti uzdišeš i kako vodiš ljubav ti više nisi osoba jer u njihovim očima ti si samo seksualni objekat. Eeee moja Luno! Sad tek vidim koliko si naivna. P.S. Ja se slažem da je se za svakoga i da je to nešto najlepše sli isto tako to svetinja namenjena za najstrožiju privatnost.