BORA: K*esnuću Macu i Divnu na gomili!

Autor:

Zadruga

18.11.2017

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana priznao da ne želi seks pred kamerama, ali da nema problem da opali Macu Diskreciju i Divnu Milanović zajedno.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bora Santana

Zadrugari su po ko zna koji put igrali igru istine, pa je jedno od pitanja za pevača bilo i to da li ima predrasude zbog priča koje kolaju o Maci, te da zbog toga neće seks s njom.

- Nije me sramota i da se bavi time. To me ne zanima. Ja sam rekao da trenutno ne želim da budem u vezi. Ne znam ni šta je prava veza. Ne mogu da joj kažem da je ona moja ljubav - završio je Bora.

Bora: Problem bi mi bio što ovde nemam kondome

Kada se igra završila, Bora je izašao napolje i u razgovoru sa Saškom Karan otkrio da nema problem da se seksa pred kamerama, pa i da baci Macu i Divnu na gomilu, ali da to ne želi.

- To je za mene veliki šok. Sve hoću, hoću seks... ali... neću! Nemam ni kondom. Zaljubila se. Neću seks sa Macom, nemam ja problem da je opalim. Mogu da opalim i Divnu, nemam ja problem sada to da uradim. Njih dve bi završile na gomili sa mnom - rekao je Bora Santana pravdajući se zbog čega neće seks sa Macom.

Inače, Maca i Bora su prethodnu noć proveli u sobi za rehabilitaciju jer ih je Marko Janjušević Janjuš kao vođa ove nedelje izabrao za njegove potrčke. Dok su bili sami, Bora je Maci pisao pesmu, a ona mu je tražila da bude maštovit. Muzičar je bio bez reči jer je svojoj cimerki pisao ljubavnu pesmu. Rime su Macu totalno raspametile, nakon čega je izjavila da se još više zaljubila u Boru. Sve to posmatrao je i Miki Đuričić, koji im je spojio dušeke i savetovao ih da se igraju ispod pokrivača. Međutim, Bora se uplašio kamera, zbog čega se Maca naljutila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading