Evo čime je Nikola NAPUNIO BUJNO POPRSJE ANE KORAĆ!

Autor:

Zadruga

04.12.2017

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anu Korać izgleda više ne zanima oženjeni košarkaš Marko Janjušević koji joj je zamerio što se u krevetu mazi sa 16 muškaraca. Ona, pak, smatra da može da radi šta god poželi jer nije zauzeta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola i Ana

Naime, Ana je odlučila da novog cimera, Nikolu Arsića, bolje upozna sa luksuznim kompleksom, te ga je odvela u Rajski vrt.

Oni su probudili Drvo mudrosti, pa su nakn razgovora sa njim počeli da se grudvaju. U jednom trenutku Nikola je uhvatio Anu i oborio na sneg.

- Čekaj da te pitam nešto! - rekao je Nikola, a Ana je zastala: Ovde gde je ovo Drvo mudrosti, da li tu može da se valja?! - nastavio je Nikola.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola i Ana

- A! Kako sam glupa! Aaa! Kako sam nasela! - vrištala je Ivanjičanka, dok je Arsić ubacivao grudve u njeno veliko poprsje.

Ostaje nam da vidimo da li će Ana i Nikola postati novi par u Zadruzi, ali i kako će na ovo reagovati Janjuš i Nena Petrović koja odmah prvo veče tražila da Nikola spava pored nje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading