MILOŠEVIĆ: MACA JE PU*ILA ZA 10 MARAKA!

Autor:

Zadruga

05.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca Diskrecija i Milan Milošević žestoko su se posvađali i počastili sočnim uvredama. Zadrugarima se pružila prilika da pred svima kažu šta im je to najviše smetalo proteklih dana, a prva se za reč javila starleta.

RepublikaFoto: instagram.com/macadiskrecija91
Maca Diskrecija

Maca: Juče kada je Milan doneo novine, krivo mi je bilo što je nagrađen na osnovu laži koje je on pisao. Ja sam se danas trudila kada je bio zadatak, tako da mi je sada krivo što barem nisam dobila čokoladicu. Nisu mi jasne neke stvari.

Milan: Hvala, Maco, što misliš na mene. Meni je krivo što Senada Nurkić nije nagrađena sa makar 10.000 dinara zbog vređanja majki. Ti vodi svoju brigu i svoj obraz peri, prostitutko!

Maca: Ti rasturaš tuđe porodice. Pišeš neistine i razvodiš ljude, učmarago. Ti si zlo koje zemljom hoda. Najveće zlo novinarstva.

Milan: Sama si svoju porodicu rasturila. Rudar te je je*ao džaba. Ti, da nisi bila u novinama, i dalje bi se je*ala za 10 maraka. Pušila si za 10 maraka. Sama si priznala za novine svoju cenu! Sad se jebeš za 500 evra. Ćuti, sm*duljo i pokrij se ušima. Stidi se majke svoje, ostavila se je u nemaštini. Od 2015. mamu nisi videla.

Maca: Piši laži i ćuti. Bedan si i jadan. Ima ljudi da te tuku po ulici kad izađeš odavde.

Milan: Znam tri druga koji su te zajedno je*ali za pare, pa ti nisu platili - rekao je Milan, a onda je Maca stala i on joj više nije uzvraćao na uvrede.

Zadrugari oborili Ginisov rekord!

Miljan pojeo 22 jafe!

Veliki šef je odlučio da zadrugare zabavi na jedan specifičan način. Njima je poslat spisak od 12 ginisovih rekorda, a takmičari moraju da pređu makar tri od tih dvanaest kako bi se računalo da je zadatak uspešno obavljen.

Najveći broj štipaljki zakačen za lice, najbrže pojeden veliki broj jafa keksa, najveći broj naduvanih balona nosem, najveći broj papirića zalepljenih za lice - samo su neki od rekorda između kojih su zadrugari mogli da biraju.

Prvi rekord koji su mislili da će moći da prevaziđu postavio je čovek koji je pojeo 21 jafa keks za jedan minut. Miki Đuričić prvi je probao da ga pretekne, ali je stao već kod osmog keksa. Od žena je najbolja u ovoj igri bila Sanja Stanković, koja je uz pomoć dobre taktike uspela da pojede 11 komada. Kada su zadrugari već izgubili volju za postavljanje novih rekorda, Miljan Vračević uspeo je na jedvite jade da pojede 22 keksa i time izvuče sve takmičare iz problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading