POSLE JEB*NJA NEMA KAJANJA: Luna plakala jer je cela NACIJA gledala njen SEKS sa Slobom!

Autor:

Zadruga

06.12.2017

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Vrbaški pitala je Lunu Đogani kada je poslednji put imala seks sa svojim dečkom Slobom Radanovićem, nakon čega je blogerka odgovorila da se to desilo prošlog vikenda, a Nikola Arsić je rekao kako je to sve snimljeno i da je gledao snimak kada je bio kod kuće.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna je bila šokirana kada je čula da se njen snimak nalazi na zvaničnom Jutjub kanalu, pa je počela da plače u dvorištu, a ostali zadrugari su je tešili.

Luna je izjavila kako su ona i Sloba bili ubeđeni da se ništa ne vidi i ne čuje i istakla je da ne želi da je porede sa Minom Vrbaški.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari teše Lunu

- Vi ne znate kako je! Niko ne može da razume. Ovde su stvari koje su normalne, najgore. Tamo napolju imam 16 puta seks sa svojim dečkom u moja četiri zida. Mina i ja nismo isto. Ona to radi u krevetu. Ona to može ovde na šahtu da uradi. Ja kažem otvoreno, mene nije blam da kažem da sam spavala sa dečkom, ali sve je to lepo dok se ne vidi i ne čuje - kroz suze je govorila Luna.

- Ajde, opusti se! Ti si najmanje kriva u celoj situaciji. Ona se smorila sada devojka zbog toga i to je to - tešio ju je Nikola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading