Maja Nikolić obmanula Lunu?!

Autor: telegraf.rs

Zadruga

09.12.2017

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama vodi se pravi virtuelni rat u koji je umešana Maja Nikolić, koja tvrdi da nema nikakve veze sa tim i da je sve izmišljeno.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

Na dan kada je Sloba Radanović bio na operaciji većina devojaka iz "Zadruge" bila je na snimanju emisije "Izvedi me".

Među njima i Luna Đogani, ali i nekoliko javnih ličnosti, tačnije pevačica, poput Ljupke Stević i Maje Nikolić.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Čim se emisija završila i čim se Luna vratila u kuću, a Sloba sa operacije, Luna mu je prenela utiske sa snimanja. Upravo vezano za taj razgovor sada se i vode "bitke" na društvenim mrežama. I dok pojedini Kijini fanovi tvrde kako je Luna prenela Slobi da joj je Maja Nikolić navodno rekla kako "Kija sve laže i da je u "Zadrugu" ušla sa zadatkom", Lunini fanovi žestoko odbacuju te tvrdnje i kažu da je to izmišljeno i da Luna to nije rekla Slobi.

To sve iskomentarisala je Maja Nikolić:

- Gluposti. Kako sam mogla da joj kažem? Imali smo svi mikrofone i bubice. Čak sam i naočare za sunce htela da joj poklonim i nisu dali. Rekla sam joj da je super i da nastavi tako, da je volim zbog njene mame - kaže Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marija

09.12.2017 14:09

Ali si zato pokusala da joj doturis naocale sa ceduljicom od mame Anabele. Do kada ce Luna vise imati privilegije. Ona kao da je cerka Rod Stewarta, a ne od dva luzera...

ljubće

10.12.2017 00:58

@Marija - U pravu si Marija. Nismo gledaoci budale pa ne vidimo kakve privilegije imaju Luna iSloba. Smučilo mi se jer su stalno u kadru, pevaći donose Luni telefon. skidaju bubice itd. Ostale učesnike nam pokazuju samo tada kad se svađaju i kada vrše nasilje. Zašto u kadru nisu Sara i Vojke i Teodora i Anđelo koji su lepši i lepo vaspitani.