DIVNA: MARKO ME BIJE SVAKI PUT KAD SE NAPIJE

Autor: G. Doljančević - I. Tubin

Zadruga

16.12.2017

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok je razgovarala sa Kristinom Kockar i Minom Vrbaški, Divna DNK se dotakla teme alkohola i prokomentarisala da ponekad voli da popije čašicu više, obično kada je neko slavlje u pitanju ili kada njen suprug Marko donese piće ukoliko mu u posetu dolazi društvo. Međutim, zadrugarke Mina i Kija ostale su u šoku kada je Divna izjavila da je Marko više puta tukao kada se pijan vraćao sa posla.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Divna DNK

- Marko više pije od mene i obično dođe pijan s posla. Ja se onda odmah sklonim od njega jer on zna da krene da me udara, agresivan je mnogo kad popije, a skoro uvek dolazi pijan sa posla - ispričala je Divna. Marko DNK je više puta u toku boravka u rijalitiju ispoljavao veliku agresivnost prema pojedinim zadrugarima, a diskvalifikovan je kada je fizički nasrnuo i oborio na pod novinara Milana Milosevića.

Žiža: Ubiću se u jezeru zbog Miće!

Lepi Mića je provocirao Žižu kako joj trebaju ulošci jer ima ciklus, nakon čega je ona zapretila da će skočiti u jezero ako nastavi sa takvom šalom.

- Dajte ovamo i 200 dinara Žiži za uloške - vikao je Mića tokom sastanka sa ostalim zadrugarima.

- Ako još jednom to ponoviš, skočiću u jezero - ljutito je rekla Žiža.

Maca vatala Boru za penis!

Maca Diskrecija ne odustaje od Bore Santane i bez blama ga je pred svima uhvatila za penis.

Dok je Dragica držala poduži monolog, Maca se pribila uz Boru i prvo je u nekoliko navrata sevnulo njeno međunožje, ali nije se Diskrecija tu zaustavila. Nogom je počela da mazi Santanu između nogu, a na kraju je prešla na konkretnu akciju i rukom ga uhvatila za penis, a on ju je pogledao i rekao:- Beži, bre!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading