DISKRETNA MACA IMA HILJADU FACA

Autor: D. L.

Zadruga

26.12.2017

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna učesnica rijalitija "Zadruga" Senada Nurkić poznatija kao Maca Diskrecija u žižu javnosti dospela je kada je na pitanje novinara da li je razvodila oženjene muškarce izjavila da je kod nje diskrecija zagarantovana.

RepublikaFoto: instagram.com/macadiskrecija91
Maca Diskrecija

Senada je rođena u Tuzli 27. maja 1991. godine, gde je završila Turističko-ugostiteljsku školu, ali je već tada znala da želi da se bavi pevanjem.

Uprkos činjenici da starleta sada svakodnevno negira da zarađuje time što prodaje svoje telo, u javnost su isplivali jaki dokazi da se Maca bavi najstarijim ženskim zanatom.

 

Laku noć društvooo ?

A post shared by Macadiskrecija1 (@maca_diskrecija_official) on Jan 31, 2017 at 2:21pm PST

 

Takođe, Maca je u emisiji kod Siniše Medića ispričala kako muškarcima naplaćuje seksualne usluge, kako novčano tako i kroz poklone, kao i da se sa oženjenima viđa kada im žene nisu kod kuće. Proslavila se ulaskom u rijaliti "Parovi", a nakon dve sezone učešća u tom šou-programu izbacila je i dve pesme - "Diskretno" i "Ljubav". Bila je i deo noćnog programa na televiziji Pink.

 

Diskrecija je trenutno u rijalitiju "Zadruga", a ušla je, kako kaže, najviše da bi stekla dodatnu popularnost, koja će joj kasnije pomoći u pevačkoj karijeri. Pojedini izvori tvrde da je Maca ušla u rijaliti jer nema novca i da je pre ulaska pozajmljivala novac na kamatu kako bi mogla da preživi. Diskrecija govori da želi da je svi upoznaju u pravom svetlu, međutim, ni u ovom rijalitiju je ne zaobilaze skandali, svađe, kao i prepirke sa ostalim zadrugarima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading