JELENA GOLUBOVIĆ IZVREĐALA VODITELJKU, program prekinut!

Autor:

Zadruga

29.12.2017

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Katarina Nikolić ušla je u Zadrugu kako bi sa ukućanima igrala kviz znanja. Ona je prvih 10-ak minuta normalno razgovarala sa svima, sve dok Jelena Golubović nije odbila da komunicira sa njom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jelena Golubović izvređala voditeljku

- Ja sa tobom neću da razgovaram. Mi smo završile onda kada nisi želela da mi dopustiš da pozdravim moje šampione - odgovorila je Jelena voditeljki.

Nakon ovoga program je prekinut blokom reklama, a kada je sve nastvljeno Golubovićeva je bez trunke obraza izvređala mladu voditeljku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Katarina Nikolić

- Ti si glupa. Ti si najgluplja od svih voditeljki koje su dolazile. Najgluplja si i stojim iza toga - vikala je Jelena.

Katarina se u ovoj situaciji ponela veoma profesionalno i nije pala na Jelenine provokacije, već je ustala sa stola i rekla ostalim zadrugarima kako se ovde kviz završava. Kako je Golubovićeva ovim uradila nešto što je strogo protiv zabranjeno, verujemo da će je produkcija kazniti onoliko koliko zaslužuje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mina

29.12.2017 12:43

Voditeljke u ovom rijalitiju nisu neutralne a morale bi da budu.Svaka čast Ognjenu.Što se tiče Jelene potpuno ima pravo jer je Katarina nedorasla ovom poslu.Prekinuti Jelenu uzevši joj reč kad je kao nominovana pozivala glasače da glasaju je tendeciozno i nepromišljeno, ako se zna da je to glavni izvor prihoda.

Duka

29.12.2017 23:24

@mina - Jos jedna polumozgasica! Kviz je kviz ona je dosla da vodi kviz ima 24 sata dnevno da ljubi dupe glasacima svojim! Kviz je kviz i kada je kviz proca se o kvizu i postuju se voditelji i zaposleni... Ne mozes da koristis organizaciju kviza kada ljudi zele da se zabave i gledaju nesto zanimljivo da otvaras svoje prljavo prkno i pricas o cemu ti hoces...