ZADRUGA U ŠOKU: SLOBA IMAO SEKS SA LUNOM U SOBI, PRED ROĐENOM ŽENOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.12.2017

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć igrali "igru istine", a kao nepresušna tema za pitanja bio je odnos Slobe Radanovića i Lune Đogani. Tako je blogerka sinoć priznala nešto o čemu su svi danima nagađali, a njenom izjavom najviše je bila šokirana Kristina Kija Kockar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Naime, novinar Milan Milošević rešio je da otkrije tajnu Slobe i Lune, pa joj je postavio veoma škakljivo pitanje:

Pošto cela kuća šapuće da ste ti i Sloba imali seks u spavaćoj sobi, mene zanima šta se desilo jer ste rekli da prva tri meseca nećete imati seks? - upitao je Milan.

- Meni je jako ružno što ste to komentarisali, pogotovo pred Kristinom, jer sam čula da ste to radili. Meni je bilo jako neprijatno i jako sam se bila naljutila na tebe Milane jer si ti jedini to znao, jedini si to video. Ako smo imali se*s u kući, imali smo ga i u spavaćoj sobi. Ja sam ubeđena da Milan nije to rekao, niko ne bi ni znao. Jeste, desilo se to jednom i to je to - rekla je Luna.

Njenom izjavom bila je šokirana Slobina, još uvek zakonita, supruga Kija Kockar, koja je morala da da svoj komentar: 

- Ja smatram da ako se to desilo stvarno, da je jako ružno jer sam ja bila u spavaćoj sobi i to je to - rekla je Kija. 

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hm

30.12.2017 11:00

Da li i vama deluje da Sloba koristi Lunu da se osveti Kiji? Kad god Kija patosira Slobu verbalno, on ili ima seks sa Lunom ili je namerno napadno ljubi pred Kijom. Mislim da Sloba više od Kije misli na Andriju.

www

30.12.2017 14:17

Gagi Djogani je na Farmi pricao da je za vreme braka sa Anabelom imao seks sa njenim dobrim drugaricama u njihovom bracnom krevetu. Uopste me ne cudi sto Luna nema kompas.