ANDRIJA ODLUČIO DA SE OŽENI KIJOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Lazović, trenutni izabranik Kristine Kije Kockar, koja se nalazi u rijalitiju "Zadruga", otkrio je za Rijaliti da njihovu vezu nije oslabila velika udaljenost, kao i da ima velike planove za budućnost. Lazović ne krije da je srećan što mu se stara ljubav vratila nakon što ju je muž Slobodan Radanović javno prevario sa Lunom Đogani i kaže da je vrlo moguće da će se u 2018. venčati.

Foto: instagram.com/andrijalazovic_bu2
Andrija Lazović

* Da li je ranijih godina Kija bila na spisku tvojih novogodišnjih želja?

- Pre nego što se udala, stalno sam mislio o njoj i želeo da budemo u ozbiljnoj vezi. Moglo bi se reći da sam priželjkivao da mi Deda Mraz na sankama donese Kristinu, i eto dokaza da je važno samo jako i iskreno želeti i sve je ostvarljivo.

* Kako razdvojenost utiče na tvoje emocije i da li se po tom pitanju nešto promenilo otkako je ona u rijalitiju?

- Naravno da mi fali jako. Emocije su prisutne i tu se ništa nije promenilo, čekam samo da izađe, pa da se posvetimo jedno drugom.

* Da li možemo da očekujemo svadbu naredne godine?

- Čekajte prvo da se Kristina razvede, pa ćemo da vidimo (smeh).

* Kako će izgledati vaše venčanje?

- Moja je želja da se venčamo na zidinama Starog grada u Budvi, na poznatim šankovima gde smo se i upoznali. Voleo bih da ispoštujemo sve običaje i da to bude vesela svadba, na kojoj bi se svi ludo proveli.

Andrija: Da sam znao da ću ovoliko da budem bez nje, ne bih je sigurno pustio u rijaliti

* Šta je najluđe što si uradio zbog Kije?

- Najluđe od svega je to što sam je pustio u rijaliti. Da sam znao da ću ovoliko da budem bez nje, ne bih je sigurno pustio.

* A šta je ona veliko učinila za tebe?

- Kija je odmalena navijač Partizana, zbog mene se preorijentisala i počela da navija za Crvenu zvezdu. Naš prvi susret nakon pomirenja Kija je provela gledajući dva sata utakmicu Crvene zvezde u Ligi Evrope. Tako je jako navijala da mi je srce bilo puno, a na toj utakmici je Zvezda i pobedila.

* Postoji li mogućnost da te naredne godine vidimo u rijalitiju?

- Nisam od ljudi koji su isključivi. Kod mene važi parola "nikad ne reci nikad", tako da - nikad se ne zna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milica

02.01.2018 22:26

Hvala za ovaj interviju jer navijam za Kiju i Andriju. Andrija molim te uđi u zadrugu na sedam dana, da nama svima ispuniš želju da vidimo Kiju srećnu!

Odgovori 10 0