TRADICIJA SE NASTAVLJA: Luna oprostila Slobi!

Autor:

Zadruga

02.01.2018

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović i Luna Đogani su imali velike turbulencije u svojoj vezi koju su započeli u najgledanijem rijalitiju na Balkanu. Poznato je da je pevač agresivan kada popije, te su i sinoć imali problem kada je došlo i do fizičkog obračuna među njima.

Foto: printscreen/TVPink
Sloba i Luna

Pod dejstvom alkohola Sloba se sinoć agresivno ophodio prema svojoj devojci, a situacija je bila toliko ozbiljna da je i obezbeđenje reagovalo.

Ipak, oni nisu mogli da legnu jedno pored drugog a da ne reše problem. Nakon više pokušaja i dugih razgovora njih dvoje su odlučili da je ljubav jača od svega i da će ostaviti po strani prethodnu noć i nastaviti tamo gde su stali. 

- Jesam li te ošamarila jako? Izvini. Što se samo dernjaš? Je l' me voliš? Osećam se kao neprijatelj kad tako uradiš. Kao da ne želiš da budem pored tebe - rekla je Luna.

- Volim te! Nisam te gurnuo, samo sam te pomerio. Samo si trebala da se skloniš i da ne učestvuješ u negativnim stvarima - pravdao se Radanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ccc

02.01.2018 13:25

Kada je Sloba gurnuo Lunu, ona je otišla da moli Kiju da ga ona smiri. Kija ga je smirila malo, a onda mu je Luna lupila šamar - verovatno je očekivala i želela da Sloba gurne i Kiju, ali to se nije desilo, pa je Luna bila povređena što je samo ona dobila guranje.

Milan

02.01.2018 14:08

Nema kazne, ne sme im Zadruga nista. Bravo Zadrugo, stitite Lunu i Slobu, oni su vasi favoriti, a nije bitno sta narod misli. Zivela agresija u Zadruzi!!!!!!!!

aljubica

02.01.2018 17:29

Sloba se prema Kiji ne ponasa fizicki grubo ali prema Luni itekako. Tacno covek zna sta ko zasluzuje.