(VIDEO) Miljan otkrio: KIJA JE ZALJUBLJENA U FILIPA!

Autor:

Zadruga

10.01.2018

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jučerašnjeg dana došlo je do svađe između Miljana Vračevića i Kristine Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljan se žali na Kiju

Naime, njoj se nije dopalo što joj je Miljan šapnuo na uvo da obrati pažnju na svoj odnos sa Filipom Đukićem, te mu je zamerila.

Vračevića je ovo veoma pogodilo, pa je o celokupnoj situaciji razgovarao sa Borom Santanom, Žižom Stojanović, Milanom Miloševićem i Saškom Karan.

- Ti mene optužuješ (Kristina), da sam se ja zaljubio u tebe, a ja branim tvoj "fejk" interes. A ako uđeš sa stavom da imaš dečka napolju, da te Slobodan ne zanima ni na jedan mogući način, i da imaš nešto u životu, ako ti neko kaže da se držiš tih stavova, ne možeš ti da odreaguješ na takav način. Ona je meni rekla "Ne možeš ti to da pričaš, zato što ja znam šta radim". Ne, devojčice, ti ne znaš šta radiš nego te je sramota što ne možeš da odoliš, pa onda mene orkivljuješ kako sam ja nešto izmislio. I zato ja sa Kristinom više reč neću progovoriti - rekao je Miljan i dodao:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Miljan Vračević

- Ti moj stvaran život ugrožavaš zbog svog "fejk" života, zato što nećeš da priznaš da si se zaljubila.

- U koga se zaljubila, u tebe? - upitala je Saška Karan Miljana.

- Ku*ac u mene, u Filipa se zaljubila. A ispalo kako ja njoj branim da bude sa Filipom zbog mene - besan je bio Miljan.

- Ako smo mi prijatelji, priđeš i kažeš "E, nemoj, sviđa mi se, brate. Nemoj da me kanališ.", ne bih dve reči progovorio. Nego pišeš "Kija i Andro", a ovaj te masira celu noć - otkrio je Vračević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
bata

10.01.2018 17:37

Izbacivac je zaljubljen pa optuzuje druge. Posvadjao se sa pola Zadruge.

Nina

11.01.2018 09:33

Da li ste primetili kako je psihopata Miljan podigao kampanju protiv Kije! Koji je ovo bednik i bolesnik! On se gubi u svojim kažima!