Miljan u TEŠKOJ DEPRESIJI, doneo odluku da uradi OVO!

Autor: Republika

Zadruga

14.01.2018

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što se Miljan Vračević žalio na zadrugare i situaciju u Beloj kući, Drvo mudrosti odlučilo je da ga pozove na razgovor i predloži mu nešto sasvim zanimljivo.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljan Vračević

Iako je već nekoliko dana pažnja usmerena na takmičara Miljana Vračevića, koji se svakodnevno dolazi u sukobe sa brojnim ukućanima, Drvo mudosti odlučilo je da oraspoloži zadrugara pa ga je pozvalo na razgovor.

Kako se Miljan žalio na zdravstvene probleme, netrpeljivost i tenziju u Beloj kući, na šta je, mnogi smatraju, uticao i sinoćnji ulazak Teodorine mame Gordane Džehverović, Drvo mudrosti mu je predložilo tajni zadatak i tako mu dalo podsticaj da se oseća bolje i veselije.

Nakon ovog predloga, Miljan je bio skeptičan, a objasnio je i zašto ne se ne bi složio s tim da će ga baš to oraspoložiti, piše pink.rs.

Miljan je dugo razmišljao šta će učiniti, te je dodao da će pokušati da ispuni zadatak, ali nije krio da je i te kako nezadovoljan ovih predlogom jer je svestan toga da će mu to doneti dodatne konfliktne situacije. Šta je Miljan još prokomentarisao i na koji način je razgovarao sa Drvetom mudrosti pogledajte u linku koji se nalazi ispod ovog teksta

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boba

15.01.2018 09:49

Retko viđeno i veoma antipatično biće. Ovaj čovek jeste bolestan ali na psihološkoj bazi. Meni je toliko odvratno da gledam njegovo nasilničko ponašanje. On misli da je pametan jer je svakom loncu poklopac. Zna da je lagao prvu noć kad je maltretirao Teodoru jer je tvrdio da to nije uradio, ali ušla je mama koja je videla snimak i on se sad živ pojede. On se sigurno ovako ponaša i kod svoje kuće i to je žalosno. Pshić!