PREBLEDELA: Luna gledala Slobine i Kijine SREĆNE DANE!

Autor:

Zadruga

19.01.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarima je u toku prošle noći prikazan spot za pesmu Slobe Radanovića u kojem je učestvovala i njegova supruga Kristina Kockar. Svi su se okupili u dnevnom boravku kako bi gledali i slušali pesmu njihovog cimera, koji je ženu ostavio pred njihovim očima.

Foto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Kija Kockar

Kija je nabacila osmeh već u prvim sekundama pesme, jer je bila oduševljena spotom, dok je Luna Đogani gledala bez treptanja u scene iz srećnih dana veze i braka njenog dečka i njegove supruge. Sudeći po Luninom izrazu lica, nije joj bilo prijatno, jer je upravo glavna uloga u spotu pripala Kiji Kockar.

Foto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Luna Đogani
Foto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Kija ii Sloba

Dok su većina ukućana Bele kuće rekla da je oduševljena i numerom i načinom na koji je spot odrađen, Sloba i Luna nisu govorili na ovu temu, jer su imali svađu koju na kraju nisu razjasnili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lola

19.01.2018 12:13

Bilo je zadovoljstvo i uživancija gledati kako lunjara pati jer shvatila da je Sloba sve lagao o odnosu sa Kijom. Patološki lažov i psihi-!

Ljubica

19.01.2018 18:16

Treba pustiti njihov snimak sa letovanja