(VIDEO) Luna ne veruje kako se o njoj priča napolju!

Autor: pink.rs

Zadruga

21.01.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos između Lune Đogani, Slobe Radanovića i njegove dobre drugarice koja mu je pevala na svadbi Nadežde Biljić iz dana u dan postaje sve turbulentniji. Nakon svega, čuli su se komentari kako je Luna ljubomorna na ovu pevačicu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Daleko od toga da sam ljubomorna. Neka devojka kaže kakva sam bila prema njoj. Mene je povredilo kada sam čula da je nju Sloba muvao preko tih poruka - rekla je Luna i dodala:

- Pet minuta pre toga je pričala neku drugu priču o meni i Slobi. Nas dve nemam problem, nismo se svađale. Ljubomorna, to je Kristina bila izjavila. To je toliko jedna velika glupost. Ako mene i Slobu nije razdvojila žena njegova koja je ušla, zašto bih se ja brinula za neke prepiske - završila je blogerka svoje izlaganje na ovu temu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Nadžeda se branila rečima kako Luna nema zbog čega da bude ljubomorna na nju i da nije došla u "Zadrugu" kako bi razdvojila ovaj par. Pevačica je istakla i da je na strani blogerke i svog prijatelja. 

- Je l' mogu ja da priznam da sam muvao Nadeždu?! - umešao se Sloba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

Nakon čega se komentarom ubacila i Kristina Kockar, Slobina još uvek zakonita supruga. Ona je tada rekla kako su joj nestale neke stvari iz stana, iz perioda kada je živela sa pevačem.

- Ne znam ko je dolazio. Nestao mi je kaput. Nikada ga neću prežaliti - rekla je Kija, a Slobi nije bilo drago što to čuje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mulica

21.01.2018 18:45

Sloba je nju uzvefavao jer sigurno nesto da su imali

Milica

22.01.2018 08:51

Ne veruje jer je lažu svi

Dragica

22.01.2018 08:56

Luni stižu cedulje i telefoni a Produkcija ne reaguje, Videla sam i Lunu sa telefonom ispod pokrivača pa ga povremeno proverava a i Sloba je telefon stavio u džep ali nepažljivo. Razočarani smo jer nema fer borbe