(VIDEO) Luna i Sloba imali seks pred svima!

Autor:

Zadruga

26.01.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna i Sloba na delić sekunde zaboravili su na kamere i bez stida vodili ljubav ispod jorgan planine!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Sloba Radanović

Kako je u nekoliko navrata Luna izjavila da ju je sramota dok kamera snima njen se*s sa Slobom, odlučili su da to urade u najvećoj tišini ispod pokrivača.

Ali kako budnom oku kamere koje ih posmatra 24 časa ništa ne može da promakne, oni su uhvaćeni na delu. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Dok su se preostali ukućani povremeno budili, oni su bili primorani da se pritaje. Ipak, da više ne mogu demantovati da su imali se*sualne odnose odao ih je Lunin pokret kada je navlačila gaćice pod jorganom.

Ovu vrelu akciju pogledajte u video-snimcima ispod teksta. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

29.01.2018 18:21

Mnogo me razočarao g. Željko Mitrvić, vlasnik PINK tv.. Izgleda da misli da mi gledaoci uživamo kad na nam na ekranu pokazuju seksualne fantacije Lune i Slobe ,kao i drugih učesnika zadruge. To nemoralno ponašanje verovatno neki vole gledati ali netreba sve gledaoce vređati na takav način. Onai koji to vole mogu da na tv. gledaju porno filmove koliko im drago. Oni gledaoci koji to vole mogu sve da prate na potralima jer se sve prikazuje. Znam da če reči neka promenimo kanal ali je več veliko vređanje gledaoca kakvo ima mišljenje u nama. I u Sloveniji imamo realiti ali nikada nismo gledali seks i ostale gadosti. LP Roditelje Lune i Slobe neka je sramota kako su odgojili decu.