Sloba šokirao: LUNA JE DEVOJKA SUMNJIVOG MORALA!

Autor:

Zadruga

26.01.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom noći Sloba Radanović okupio je ukućane kako bi im ispričao scenario za svoj film i rasporedio uloge koje će tumačiti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Dva sina od dve sestre, znači dva brata od tetke... Majke njihove odlučuju da neće da ih izdržavaju i daju im novac koji su skupljali. Daju im da idu u grad da nađu snajke i da se ne vraćaju bez snajki! Oni odlaze i tu se odvija radnja. Oni su na kraju nasamareni - ispričao je Sloba scenario.

Radanović je rekao da će Bane Čolak i Bora Santana biti sinovi, a njihove majke Žiža Stojanović (Banetova) i Saška Karan (Borina). Sanja Stanković i Ana Korać biće devojke koje su njih dvojica izabrali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadrugari

- Đekson je prevarant, Jelena je Đeksonova devojka, Sara, Sanja i Dragica su u bendu. Zorana, Luna, Marija Ana i Teodora su devojke sumnjivog morala - rekao je Radanović.

- Sutra je prva scena. Prva scena su Žiža i Šaška koje razgovaraju kod štale. Goca i Nena slušaju razgovor sa strane i ubacuju se u razgovor - opisao je Sloba prvu scenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bata

22.02.2018 16:07

Sloba zna istinu.