(VIDEO) Marija Ana i Filip završili u krevetu!

Autor:

Zadruga

01.02.2018

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pitanja gledalaca, koja su bila izuzetno direktna, a često upućena Marija Ani i Filipu, izazvane su burne reakcije, pa su se oni ponovo posvađali.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana i Filip

Iako je sve slutilo na to da će se zbog Kristine Kije Kockar ovaj par definitivno rastati, Filip je odlučio da još jednom pokuša da uskladi odnose sa svojom bivšom devojkom, te ju je nakon emisije pozvao na razgovor. 

On je u toku razgovora imao jednu molbu, a to je da zajedno spavaju u istom krevetu. Marija Ana je ponudu prihvatila bez mnogo razmišljanja, a moglo se videti koliko je ovaj par zaljubljen.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marija Ana i Filip

Malo su razgovarali, a onda su počeli sa strastvenim poljupcima koji su, kako se može primetiti, jedva dočekali.

Da li će Marija Ana i Filip nastaviti da razmenjuju strasti i kada svi zadrugari budu videli snimak gde on razmenjuje strasti sa Kristinom Kockar ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Predrag

02.02.2018 04:26

Filip voli Anamariju,ali jej povredjen jer ga jej prevarila napolju. Sa kristinom je bio sex više puta tokom boravka u Hotelu, jer mu se i ona svidja. Bivša je izgubila jkontrolu, ima ljubavnika iz Budve, pa je i njega prevarila sa Filipom. Sad je dobila šut kartu i od Filipa, koji ujedno pokušava da jei zaštiti, da se ne blati ali uzalud...Kristina je loš čovek i Slobu je varala i u vezi i u braku/(to piše po svim portalima/Slobini najbolji drugari imaju dokaze za to/.Ona je veliki lažov i folirant, sve izvrće u svoju korist.Izigrava povredjenu ženu, a voli samo novac i sebe. Izgubila se i ne zna više gde udara.