Ovo je rekao MATORIN OTAC nakon priča da je se ODREKAO!

Autor: alo.rs, Republika

Zadruga

01.02.2018

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon spekulacije da se Matorin otac odrekao nje zbog priznanja da ima sklonosti ka ženskom polu, Jovanin otac Hranislav odlučio je da prokomentariše celu situaciju.

Foto: printscreen/TVPink
Jovana Tomić Matora

On kaže da to nije istina i da će uvek biti ponosan na nju.

- Nisam pratio "Zadrugu" zato što sam trenutno u Novom Sadu. Ne želim mnogo da komentarišem jer to nije istina. Samo ću sa ponosom reći da je ona tatin sin - kaže Matorin otac za "Alo", dok njen prijatelj ističe da mu je krivo što Matora tako reaguje na lažne priče od pojedinih zadrugara.

- Jovana je plakala jer je naivna. To nije istina i može da priča ko šta hoće. Čujem se sa njenim roditeljima, ali njena mama ne želi da daje izjave jer telefon ne prestaje da joj zvoni - kaže Jovanin prijatelj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

Podsećamo, Matora je doživela nervni slom kada joj je Saška Karan saopštila da se Hranislav odrekao svoje ćerke, nakon čega su ostali zadrugari pokušavali da smire Matoru kojoj je pozlilo. Ubrzo je reagovalo i obezbeđenje kako ne bi došlo do fizičkog kontakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading