SLOBA PEVAO KIJI, LUNA POBESNELA

Autor:

Zadruga

08.02.2018

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kocar je pijana balavila za svojim mužem Slobom Radanovićem dok joj je on pevao pesmu Šabana Šaulića "Meni je s tobom sreća obećana".

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Sloba

Naime, Sloba je te večeri zabavljao zadrugare, a omamljena alkoholom, Kija nije odolela a da ne stane ispred njega i sve vreme peva zajedno sa njim. Širila je ruke prema njemu i pevala mu i smeškala se. Sve vreme je izgledalo baš kao i da Sloba peva njoj i kao da upravo proslavljaju petu godišnjicu, koja je bila te večeri. Nekolicina zadrugara ju je bodrila da mu priđe.

 Zavodi Slobu, Kija, vidi kakva si mačka, bodrila je Saška Karan Kristinu

- Ima da te pomirimo sa Slobom - rekao je Lepi Mića.

- Vidi kakva si, kao Madona - poručio je Milan Milošević Kiji, a Saška Karan ju je pohvalila:

- Idi, zavodi ga. Vidi kakva si mačka.

Foto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Kija ih je poslušala, pa se se i te kako radovala ovim pesmama, čak je sve vreme bila najveselija od svih, a svaki ritam ispratila je u punom sjaju dok su svi gledali pravo u njih. Luna je za to vreme stajala sa strane i ljubomorno posmatrala ovu scenu dvoje supružnika kako se vesele, a onda je od nervoze i besa otišla do ruleta da okuša sreću u kocki. Po njenoj reakciji moglo se zaključiti da i te kako ima strah da će se Sloba i Kija pomiriti. Videlo se da je kipela od ljubomore, ali nije se usudila da priđe i otera Kiju dok je igrala ispred Slobe i zavodila ga.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading