DA MOGU, IZBOLI BI ME!

Autor:

Zadruga

17.02.2018

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su gledaoci i ukućani izglasali osobu koja se najviše folira u Beloj kući, Luna Đogani je sela na fotelju i počela da plače i drami, a njen dragi Slobodan Radanović je tešio po ko zna koji put.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Đoganijeva je i ovaj put našla razlog da privuče pažnju gledalaca, neko bi rekao bez ikakavog razloga, jer ona nije izglasana kao ukućanin koji se najviše folira već njena suparnica Kristina Kija Kockar.

- Mene ne mogu da gledaju očima. Mene da mogu izboli bi me. Svi bi me noževima, ovako. Svaka osoba ovde. Ide mi se kući, ne mogu više da budem ovde. Ne želim više da budem ovde, neću ni iz kreveta da ustajem više - rekla je Luna.

- Znaš šta je problem, što ti dozvoljavaš sebi da plačeš zbog ovoh debila ovde - rekao joj je Sloba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Zlatana

17.02.2018 18:39

koliko god da su zasticeni i koliko god da im se ukucani slihtaju jasno je njoj da je niko ne podnosi. Ja kako je vidim imam nagon na povracanje, ista ljigava faca kao i majka, patetise, neobrazovana, glupa, jeftina, prljava, e jedino sto dobro zna je da rasiri noge.

Odgovori 13 2
www

17.02.2018 18:49

Ne krivite Lunu. Od koga je ona mogla da nauci sta je moral? Gagi Djogani je sam priznao da je u bracnom krevetu imao seks sa Anebelinim drugaricama, a Anabela je ostavila decu kod oca narkomana i isla od jednog do drugog momka. Secamo se svi da je Anabela zaboravila da kupi haljinu cerki za 18. rodjendan, pa je Ceca morala da joj kupi. Luna je tad javno prozivala Anabelu i pricala da da joj je Ceca druga majka, a sada ta ista Anabela koristi Lunu da ispromovise novu pesmu.

Odgovori 13 0
Savka

17.02.2018 18:57

Pa izađi napolje,smrdušo jedna.

Odgovori 14 0
aleks

17.02.2018 21:00

Luna ima mastu kao iz horor filmova.

Odgovori 12 1