LUNA OČAJNA ZBOG GLASOVA PUBLIKE!

Autor:

Zadruga

03.03.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je od strane gledalaca izabrana za najsebičniju osobu u Beloj kući, a ispred nje se našao samo Nemanja Đerić Đekson.

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

Iako se tada ponašala kao da joj ništa nije zasmetalo, Luna se tokom večeri poverila svom dečku Slobi Radanoviću da joj je takav rezultat i te kako zasmetao.

- Malo me spustilo ovo. Znam da nisam sebična - pričala je Luna vidno tužna i neraspoložena.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

- Pa naravno da nisi, šta se ti duriš na to kako oni glasaju. Baš oni vide kome ti daješ ovde. Kad prođe sve ovo, videćeš kakav si mentol bila što si se nervirala oko nekih stvari - tešio ju je Sloba.

Ipak, Đoganijeva ni posle ovih reči svog dečka nije bila bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sara

03.03.2018 18:23

Mozda mama moze da ti kupi stan i muza,ali ljubav naroda nikada. Tek ces postati svesna koliki si sljam kad izadjes napolje. Msm da neces smeti na ulicu prljavuso prljava . OKUPAJ SE AMAN DEVOJKO!

Odgovori 17 2
Ana

03.03.2018 23:30

Sloba nije svestan da ce pored Lune "ozeniti"i Anabelu i da ce mu one diktirati sve a on samo raditi i biti dobar u krevetu (kako je izjavila Luna). Kristina je "malo dete" za njih dve. Draginja to nece preziveti i podneti jer bas ona snosi veliki deo krivice zbog odnosa Kije i Slobe. Anabela svetska blamara, jos se i dalje eksponira po emisijama, hvali se sto cerka ide njenim stopama (kradja tudjih muskaraca), zar ona ne vidi da se 95% ljudi gadi na nju i njenu cerku. Presla je SVE GRANICE i onaj gosp. Atijas je potpuno u pravu (ako je to tacno), sto hoce da je "sutne" . Ona i njena cerka su DNO DNA. Mene bi bilo sramota da izadjem na ulicu, da sam na njihovom mestu. Ali, "cega se pametan stidi-time se lud ponosi". Mnogo nas ima koji ne mozemo da shvatimo da postoje tako proste, drske i beskrupulozne zene koje su spremne da "gaze preko mrtvih"samo da ostvare svoj cilj. STRASNO I JADNO.

Odgovori 13 0