KIJA SKOČILA NA GOCU: Kriviš mene što me muž varao, A TVOJ SIN ŠTO JE S MALOLETNICOM?!

Autor:

Zadruga

04.03.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pitanja novinara uvek uzburkaju odnose u "Zadruzi", a sinoć je nastao pravi haos dok je Sloba Radanović odgovarao za to što su Teodora i Gordana Džehverović prenosile šta je Kija pričala, a on je nije branio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija i Gordana u žaru svađe...

Kada Sloba nije imao ništa da kaže na to što su Džehverovićke napadale Kiju, a onda je skočila i Radanovićeva supruga. 

- Niko ne može da kaže da sam ja zaslužila da me prevari, jer ja nisam bila u zemlji i ja sam loša žena. I drugo, Anđelo je rekao kako to nije validan brak jer je trajao godinu dana, pa ko si ti da kažeš šta je validan, a šta nije validan brak - vikala je Kija, a onda su se Goca i Teodora uključile u raspravu.

- Treba da se pitaš sama o svom braku. Pitaj se zašto te muž varao sve vreme. Kako se to ponašaš kad ti muž traži drugu? - vikala je Goca, a to je Kiju razbesnelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba više ne želi da brani Kiju...

- Ti si rekla da sam ja to zaslužila. Ja kažem da ja to nisam zaslužila. Vaspitaj svoju ćerku da sebe krivi što je muž vara. Treba da te bude sramota, šta pričaš, imaš žensko dete. Jesi li pitala sina da li je on normalan što je sa maloletnicom? Jesi li pitala? To nije normalno. Ti govoriš o mom braku da sam ja to zaslužila, ti si bre ženo bolesna! - besnela je Kristina, krstila se te uputila poruku ženama da ne slušaju Gordanu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Hm

04.03.2018 10:35

Ova Goca je baš veliko razočaranje. Kija joj je sve lepo rekla. Još je Gocin sin bio profesor toj devojčici, a za Teodoru se već sve zna koliko je moralna.

Odgovori 16 3
Hm

04.03.2018 10:41

Džehverovići nikako da prežale što je Kija pobedila na Zadrugoviziji - društvene mreže, a ne Teodora.

Odgovori 15 3
Cica

04.03.2018 11:48

Boze pomozi im ( zadrugarima ) ne znaju sta rade! Izvinite sto u Boga verujem a gledam Zadrugu. .. Kristina se u Crkvi vencala sa Slobom, na nju napasti onako, sto se tice njenog braka, kao sinoc i né samo sinoc je greh. Treba da pobedi. U ovoj prljavoj igri, treba da dobije nagradu. Nemoze preljubnik javni, dobiti ili bilo ko drugi. Pozdrav za Kiju i novinare i fanove.

Odgovori 15 3
lakis

06.03.2018 19:33

@Cica - Pa i ona je još u crkvenom braku pa ima dečka i u Zadruzi simpatiju, meni ne izgleda kao nevinašce.Vrlo je namazana.Da li vi lažni moralisti stvarno smatrate da je preljuba najveći greh.Kamo sreće da je tako...