LUNA JE PROLUPALA ZBOG KIJE I SLOBE: Đogani zabrinut za psihičko zdravlje svoje ćerke

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denser Gagi Đogani, otac jedne od najpopularnijih zadrugarki Lune Đogani, svakodnevno gleda svoju mezimicu na malim ekranima i podržava njenu vezu sa Slobodanom Radanovićem. Iako navija za ljubav, Gagi je ekskluzivno za Rijaliti otkrio zbog čega je njegova ćerka proteklih dana u veoma nestabilnom psihičkom stanju i želi da odustane od takmičenja.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zadruga

Naime, kako Gagi tvrdi, Luna se ne oseća dobro još otkako je u rijaliti ušla Kristina Kija Kockar, a brojne nesuglasice i svađe zbog Slobe dovele su do njenog rastrojstva i posustajanja pred samo finale.

- Sloba je u startu postavio stvari na pogrešno mesto, donekle je sam kriv za sve što se sada dešava između Lune, Kije i njega, a sve te svađe dovele su do toga da moja Lunči pati i da ludi u rijalitiju. Svoju ženu po ulasku u "Zadrugu" trebalo je da smiri kao kad se kučence dresira i postavi tako da uvek zna gde je njeno mesto. Onda moje dete ne bi ludelo. On nije smeo da dozvoli da se njih dve druže i budu u bilo kakvim odnosima, sem na "ćao, ćao". Tu nema druženja, to su gluposti, ja bih to prvo rekao Luni kad bih dobio video-poziv sa njom - rekao je Đogani, koji smatra da je Kija opasniji rijaliti-igrač od Lune i Slobe, te da oni ne mogu da se izbore sa njom.

- Luna i Sloba ne znaju kako da se postave sa Kijom niti šta mogu da očekuju od nje u bilo kom trenutku. Ona se sa njima igra i to joj dobro ide, ali oni se ne snalaze da uzvrate istom ili sličnom merom. Iznenađen sam i koliko joj Luna ćuti - prokomentarisao je denser i osvrnuo se na to šta njegova ćerka preživljava u rijalitiju.

- Oni jadni primaju ozbiljne udarce sa svih strana, pogotovo Luna. Ne znam kako izdržavaju, svaka im čast. Ja ne bih mogao, odustao bih ma koliko da volim i da sam zaljubljen. Moje dete udaraju u čelo bukvalno - priča Gagi i dodaje da Lunu u nekim trenucima ne prepoznaje.

- Pre ulaska Kristine, moja Lunči je bila srećna i zadovoljna tamo, ništa joj nije smetalo. Otkad je ona ušla, njoj je počelo sve da smeta, psihički je sve slabija i slabija. Da Kija nije ušla, Luna bi do finala bila sve jača i jača. Siguran sam da je njihova ljubav iskrena i da je Sloba momak koji je iskreno zaljubljen u moju ćerku. Isto toliko siguran sam da Kristina ne voli svog muža i da je njoj povređena sujeta jer ga je izgubila, ali tu ljubavi nema. Kada se ova igra završi i svi oni napuste "Zadrugu", videćete koliko će narod pričati o Kiji. Biće poznata u petak, a u subotu će već svi zaboraviti ko je ona - zaključio je Đogani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
ajsa

08.03.2018 00:01

Gagi prica gluposti nek cuti i nesere puno zena ga je ostavila jer je propalitet