(VIDEO) Đekson o svim svojim ženama: Ovo je tajna njegovog uspeha!

Autor:

Zadruga

07.03.2018

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći zavodnik rijalitija "Zadruga" Nemanja Đerić Đekson podelio je svoja iskustva sa ženama na radiju "Amnezija"!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson

- Odrastao sam sa ženama. Imam poluženski mozak. Mnogo sam bio povređivan ranije, onda sam krenuo da igram njihovu igru. Sa Anđelom sam voleo da se igram, ona je bila emotivna, otišla je kući. Mina je bila gotivna, ali je počela da me gađa teglama, da se seče i ona otišla kući. Vole da me biju žene - rekao je kroz smeh. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson i Mina Vrbaški!

Kako Mina nije jedina devojka sa kojom je on bio, već su tu i Anđela Veštica i Jelena Krunić, Milan ga je upitao koja devojka mu je najviše prirasla za srce, ali on nije dao precizan odgovor. 

- Novinari su rekli da je tu Krunićka, ali sam se tu dosta glumio. Mislio sam da je domino dama, pratio sam je na Instagramu kao klinac. Međutim, i ona je emotivna duša. Postalo mi je nezanimljivo, morao sam da nađem način da to prekinem - rekao je on, a pošto su ga zadrugari povezivali i sa Sanjom Stanković on je i to prokomentarisao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nemanja Đerić Đekson i Jelena Krunić!

- Gledam je kao iritantnu sestru sa kojom sam prinuđen da živim, jer ja nju stvarno ne gotivim. Svima je privlačna, meni je kliše. Postoje te devojke koje su trofeji, to mi je zbog Matore propalo. Ja sam Matoru zgotivio čim je ušla, video sam da tu postoji hemija kod njih i nisam hteo ništa da pokušavam - izjavio je on.

Đekson je otkrio i da će spremiti iznenađenje za Minu povodom njenog 18. rođendana. Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading