JANJUŠ POSLAO PORUKU ŽENI: Setio se supruge nakon svađe sa Anom Korać

Autor:

Zadruga

10.03.2018

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliskost, najblaže rečeno, sa Anom Korać, Marka Janjuševića Janjuša možda će koštati braka jer njegova supruga Ena nije želela da dođe i da ga podrži. Ipak, Janjuš se sinoć posvađao sa Anom i prve koje se setio je njegova supruga kojoj je poslao poruku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Setio se žene... Marko Janjušević Janjuš

Burna svađa koja se sinoć dogodila između Ane i Janjuša tokom koje je zadrugarka rekla da će od sada izbegavati druženja sa bivšim košarkašem, završila se tako što je bivši košarkaš odlučio da povrati naklonost svoje supruge. 

On je jutros napravio tablu od kartona i koncem ispisao "Volim Enu", a onda seo ispred ovog transparenata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad voli Enu... Janjuš, Vojke i Sara

Janjuš je neko vreme sa Vojketom sedeo ispred natpisa, a onda im se pridružila i Sara. Inače, poznato je da su Sara i Janjuš imali nešto, čak mu je pevačica napisala i ljubavno pismo. A sada je na Janjušev poziv da sedne između njih, Reljićeva odgovorila:

- Kad već delite cigaru, ne morate i mene - rekla je Sara Janjušu.

Sve o Markovom današnjem potezu pogledajte u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miljko

11.03.2018 10:50

Janjus preti svim zadrugarima da ce ih sve prebiti kada ih sretne napolju. Ja mislim da je ozbiljan i da su pretnje ozbiljne. Nasilnik.

Mika

11.03.2018 11:43

Janju pretio da ce svim zadrugarima polomiti ruke i noge kad izadju. Bio je vrlo ozbiljan. Zbog pretnji treba ga odmah izbaciti.