MIKI GLEDAO ANU GOLU, PA SE LJUBIO S DRUGOM

Autor:

Zadruga

10.03.2018

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O tome da je Mikiju Đuričiću kašika upala u med ovih dana mnogi pričaju jer ne samo da je sinoć gledao Anu Korać potpuno golu dok se kupala, već je danas uspeo da dobije i poljubac od jedne zadrugarke.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dosadno im... Nadežda, Janjuš i Miki

Tokom današnjeg dana u sobi za rehabilitaciju u kojoj je ležao Miki i razgovarao s Janjušem, pojavila se Nadežda Biljić koja je prišla i počela da se ljubi s Đuričićem pred košarkašem:

- Oraspoložio si me! Nisam se poljubila, ne pamtim! To je drug! Meni da pomogne, zna da se ne ljubim ovde - požalila se Nadežda koja je nedavno razmenjivala nežnosti sa Banetom Čolakom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
A šta će reći Čolak? Nadežda i Miki tokom strastvenog poljupca

A da je i Mikiju bilo lepo, odmah je prokomentarisao se Janjušem koji je bio u šoku, dok je pčelar mislio na svog druga kog je izdao.

- Čolak će poludeti! A šta da radimo, dosadno nam! Zaj*bavamo se! Šta ima veze! Ne znam šta ću od dosade - pravdao se Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miljko

11.03.2018 10:41

Ove pevaljke su jadnice. Ljube se sa ovim veprom da bi ih lansirao na TV. Tako se daju i u stvarnom zivotu raznim menadzerima i prevarantima.