LUNA TUŽILA SLOBU ZBOG S*KSA, a kriva je ONA!

Autor:

Zadruga

16.03.2018

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestoka svađa izbila je juče između Lune i Slobe jer je on odbio da ima seksualne odnose s njom u krevetu zbog čega se blogerka naljutila. Tokom rasprave pale su i neke veoma teške reči sa Slobine strane, a sada ga je Luna i tužila zbog svega toga, dok je sudija u ovom slučaju Saška Karan.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slobina sudbina je u Saškinim rukama... počelo suđenje

Ovim povodom stiglo je i pismo od Velikog šefa koji je zatražio da se slučaj reši:

- Dragi zadrugari, s obzirom da juče nismo stigli da rešimo sve slučajeve suđenja, danas se nastavljaju. Luna je tužila Slobu jer nije želeo da ima seksualne odnose sa njom, a njegov izgovor je da je umoran. Niko nije angažovao advokata, Saška će voditi ovaj slučaj - navedeno je u pismu.

Nakon toga zadrugarima se prva obratila tužilja u ovom slučaju, Luna Đogani:

- Dobar dan svima, nemojte biti nervozni, opustite se. Istina je da je jako teško imati se*s i opušten život, zato što su kamere oko nas, a mi ne želimo da se to vidi. On je bio u izolaciji tri nedelje, nismo imali nikakvu akciju, nežnosti, milovanja. Ja sam jedva čekala da se vrati i da budemo zajedno. Međutim, razboleli smo se oboje, bili smo loše. I kad sam ja poželela da se to desi, on je meni rekao da je umoran i da ne želi da to radi u krevetu. Mi ne želimo da dođe do toga da nama puštaju snimak. A ja sam takva, hoću da dobijem sve i odmah, razmažena sam - izjavila je Luna koja je ovoga puta priznala krivicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Htela seks pred svima... Kriva Luna Đogani

- Ja sam to njoj uvek govorio zbog nekog poštovanja. Ne razmišlja unapred, ja sam joj rekao da možemo da imamo odnos uvek, ali znam da bi joj bilo neprijatno. Ja sam se pazio gde mi ruka ide, samo da neko ne pomisli nešto pogrešno, jer znam da svi gledaju. U tom trenutku sam tu rečenicu rekao iznerviran, da treba da je je*em pred svima. Bilo je kao da ne želim, a želim isto koliko i ona. Ne možemo zbog kamere jer sve je okrenuto ka nama - izjavio je SLoba koji je istakao da je samo želeod a bude džentlmen. 

A završnu reč dala je sudinica Saška koja je brzo zaključila ovaj slučaj:

- Vreme je najbolji pokazatelj za sve, ja imam jedno posebno mišljenje o njima. Biću realna. Sloba, bez obzira na sve imao je istu želju za se*som. Smatram da je ovog puta postupio kao pravi džentlmen, muškarac. Razmišljao je svojom glavom, tako da svaka čast za to, jer svakako bili vi zajedno ili ne, taj snimak bi postojao i ne daj Bože da se raziđete, pa njihova deca da gledaju, to je jako ružno. Sloba nije kriv - istakal je Karanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cica

16.03.2018 17:18

Videli smo isti snimak od Lune , kao Mine i Tome. Jos je Luna bila otkrivena na Slobi, samo malo dole zamotana jorganom. Setite se u 8 h ujutro.