KIJA PRIZNALA ZAŠTO JE PLAKALA DOK JE SLOBA PEVAO: Luna se smejala i KOLUTALA OČIMA!

Autor:

Zadruga

22.03.2018

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Kije Kockar i Slobe Radanovića u "Amidži šou" proteklog utorka će se sigurno još dugo prepričavati, a jedina osoba koja ne želi više da sluša o tome definitivno je Luna Đogani. Međutim, to nikako ne može da izbegne, budući da je jedno od pitanja koje su gledaoci postavili Kiji bilo i to zbog čega je zaplakala u emisiji tokom Slobinog izvođenja pesme "Maskenbal".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Pogodilo je dok je Sloba pevao... Kija Kockar

- Dok je Sloba pevao "Maskenbal" u tvojim očima se videla seta, suze i ljubav. Zašto ne priznaš i sebi i drugima da se nisi ohladila od njega? - glasilo je pitanje za popularnu bivšu stjuardesu.

Kristina je započela svoje izlaganje na postavljeno pitanje, a kako je njena priča odmicala Luna je sve više počinjala da negoduje:

- Kad god on peva, uvek osetim setu... Nisam ironična, nisam ni Đekson ni Slobodan u ovom trenutku. Lepo je otpevao, lepe su reči, neke su onako malo autobiografske za mene... - pravdala se Kija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija se pravda, Luna se smeje
Foto: youtube.com/Zadruga Official
Hvatala se za glavu... Luna negodovala dok je Kija pričala

- "Moj život je mali maskenbal", prvo to... "Ja nosim osmeh kao stvar dok lažem sve da još smo par"... Ne u tom smislu da lažem sebe, već u tom da nosim osmeh kao stvar - nastavila je Kija dok se Luna smejala, hvatala za glavu i kolutala očima.

- Nisam ga slušala sa nekom tugom, nego sa nekom setom...ali ne ni toliko zbog njega, nego zbog mog života i situacije u kojoj sam se našla - objasnila je Sobina, i dalje, žena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cica

22.03.2018 18:54

,,Ona " treba svako jutro , kada se pogleda u ogledalo, da se ovako , lupi sakama od celo!

Odgovori 11 1
Cica

22.03.2018 21:04

I da se upita. .. Boze , sta sam uradila ovoj zeni , Oprosti mi !