Luna o S*KSU sa Slobom: Rekao je da će me LANSIRATI DO PLAFONA

Autor:

Zadruga

25.03.2018

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ima potpuno otvoren odnos sa svojim dečkom Slobom Radanovićem. Njih dvoje ne prezaju od kamera i nemaju problem da emocije ali i strasti pokažu pred svima.

Foto: printscreen/TVPink
Luna i Sloba

Danas je blogerka u razgovoru sa Milanom Miloševićem podelila svoja s*ksualna iskustva sa Radanovićem ali i očekivanja nakon što napuste Zadrugu.

- Da ti ne daj Bože zakaže ki*a imaš prste, pogledaj kolike prste ima - prokomentarisao je Milan dok je gledao Slobu kako pravi ručak.

Ovaj Miloševićev komentar dao je Luni inspiraciju pa se otvorila i otkrila kakav je njen dečko u krevetu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Milan Milošević

- Mi ovde nismo ni imali normalan s*ks, tek ćemo imati kad izađemo. Ja sam i ovde već zadivljena a kamoli napolju. Znaš kad ja njemu kažem "Jao kako si ti dobar u s*ksu" a on meni kaže "Molim, tek ćeš ti da vidiš. Kad te budem lansirao do plafona."

Milan se nadovezao na priču, te je naglasio kako će odmah napisati tekst za novine ukoliko Luna nakon prvog s*ksa posle Zadruge završi u bolnici.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivana

27.03.2018 06:59

Bajke za decu.

Mika

27.03.2018 22:19

Malo je 2 sekunde za lansiranje.