"MIONA JE ŽALOSNA, A ŠA ZA LEČENJE" Komšije razvezale jezik, ne mogu da SVARE repera: Taj ludak može OTAC da joj bude! ŠOK U KRAGUJEVCU

Autor:

Zadruga

24.02.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Mione Jovanović su očajne zbog veze sa oženjenim Nenandom Aleksićem Ša!

"MIONA JE ŽALOSNA, A ŠA ZA LEČENJE" Komšije razvezale jezik, ne mogu da SVARE repera: Taj ludak može OTAC da joj bude! ŠOK U KRAGUJEVCU

Foto: ATA Images, Instagram

Pevačica Miona Jovanović postala je jedna od najintrigantnijih ličnosti u šou-programu "Elita", i to zbog svoje veze sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Njihova romansa izazvala je mnogo polemike, posebno među Mioninim roditeljima, koji su otvoreno bili protiv njene ljubavi sa cimerom koji je od nje stariji više od dve decenije.

Upravo zbog toga, komšije iz Kragujevca, odakle je Jovanovićeva, mahom su odbijali da stanu pred kamere i komentarišu aktuelna dešavanja na imanju u Šimanovcima, međutim, bilo je i onih koji su otvoreno popljuvali svoju sugrađanku, ali je najveću osudu ipak "osvojio" Aleksić.

- Onaj Ša je izgubljen, ne treba joj Ša, tako mi deluje. Ona je mlada devojka, treba da traži ono što joj odgovara, šta će joj onaj, on može da joj bude otac! Prošle godine se sa jednom oženio i posle kad je ušao ona ga ostavila, on opet neku našao, sad ovo malu, ne treba joj. Neće on Mionu ostaviti, ona će njega, i ove do sad su njega ostavljale. On se još u crkvi venčao, brukaš, bre, religiju - rekla je jedna gospođa, dok je druga žestoko osula paljbu po reperu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- Verni pratilac sam "Zadruge", ali njeno ponašanje mi se ne sviđa uopšte, ona je lepa, zgodna, dobra, ali on njoj ne treba. Mator čovek, treba da ide na lečenje, a ne da bude sa njom, neka se otkači i doviđenja. Da sam majka njena ušla bih i rekla: "Napolje"! Vezana sam za nju, volim je, ona je naša Kragujevčanka. Žalosno je da njenu lepotu tako uništava - rekla je ona, prenosi Blic, i dodala da Miona sigurno neće ostati sa Nenadom kada izađe napolje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

- On je ludak, treba ga poslati na lečenje! Svi kažu dobar je, ima dobru dušu, ali sve to ne opravdava. Kada izađe, ona će da mu kaže doviđenja, ide svojoj kući i roditeljima. On će da kuka, kao i što kuka za sve ostalo. Daj Bože da se pomiri sa bivšim dečkom, neka bude momak. Ša je oženjen, ne jednom, on se ženi svake godine, svake “Zadruge“, za njega imam da kažem sve najgore!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

25.02.2024 06:17

PODRŽAVAM...ONA JE SPONZORUŠA...KLASIČNA...PROČITANA...A ON IKOMPLEKSIRAN SREDOVEČNI TZV.MUŠKARAC...ŽALOSNO I ZA GLEDANJE I ZA SLUŠANJE