KIJI POZLILO! Kockarova se SRUŠILA, a ON hteo i da je GURNE!

Autor:

Zadruga

28.03.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelna supruga Slobodana Radanovića, Kristina Kockar srušila se sinoć kada je tokom žurke povredila nogu. I dok joj je Radosav Stefanović Žuti ukazivao pomoć, Anđelo Ranković želeo je da Kristina ponovo padne.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Trudio se da je što pre odnese do kreveta... Žuti i Kija

Vesela atmosfera na sinoćnoj žurki prekinuta je, ali samo za neke kada je Kristina Kockar pala i povredila nogu. Prvi joj je u pomoć pritrčao Žuti koji ju je podigao i odneo do Bele kuće. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Naleteli na Anđela... Žuti nosi Kiju

Iako pripit, Žuti se trudio da ne ispusti Kiju i da je bezbedno donese do njenog kreveta, a na ulazu u kuću su sreli Anđela koji je izgovori nešto što je sve zaprepastilo:

- Daj da te šutnem da padne Kija još jednom! Nije dobro, a?! - rekao je Anđelo, kog je Žuti u tom trenutku zamolio da otvori vrata Bele kuće, kako bi Kiju što pre doneo do kreveta.

- Nije dobro, 'ajde otvaraj, pijan sam, pašće mi - rekao je Žuti, a potom doneo Kiju do kreveta, gde ju je odmah ispitao koliko je i gde tačno boli noga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ivana

28.03.2018 12:33

Andjelo necovek i bednik.

Odgovori 20 0
Bata

28.03.2018 14:45

Kako los covek ovaj Dzehvan. Spreman da povredjuje fizicki bez raloga.

Odgovori 17 0
Cica

28.03.2018 16:37

Nije on kriv. Ove dve kokodakaljke su to napravile od decka. Ujka je izgleda, bio u pravu od pocetka. Mi smo bili slepi.

Andjelo do pobede

28.03.2018 20:47

Čitam komentare i ne verujem, dal ste vi ikad culi za šalu, zezanciju? Naravno da momak nije bukvalno mislio to što je rekao ali zaboga kako se uopce usudio uzet u usta dotičnu tako uzornu, savrsenu i ucviljenu ostavljenu ženu?! Da je kojim slučajem to rekao Luni svi vi bi ga dizali u nebesa. Andjelo glavu gore, ima nas dosta koji u tebi vidimo olicenje kulture, vaspitanja, inteligencije i naravno lepote ali nazalost nemamo toliko vremena da ga provodimo pišući komentare kao ovi "savršeni" koji jedva cekaju priliku da po nekom pljuju.