KIJA POBESNELA: Luno, NISI TI NIŠTA POSEBNO, on je uzeo bilo koju!

Autor:

Zadruga

15.03.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komentar koji je Luna iznela o Mini Vrbaški koja je ostavila Đeksona i preko noći započela vezu sa Tomom, razbesneo je Kiju Kockar koja se našla prozvanom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kritikuje druge, a ne vidi sebe... Luna Đogani

Tokom Luninog izlaganja o tome kako joj nije jasno da je Mina preko noći prestala da voli Đeksona i zavolela Tomu, Saška Karan je postavila logično pitanja kako onda objašnjava to što je Sloba posle nedelju dana prevario ženu koju je voleo pet godina.

- To nije isto. Njihov brak se raspadao, pa se raspadao. Da nisam ja, bila bi neka druga. A Mina i Đekoson su bili na početku veze, sve im je bilo novo i zanimljivo. Rekla sam da je debil i to Mini u lice - izjavila je blogerka što je Kiju razbesnelo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ne može da se pomiri sa sudbinom... Kristina Kockar

- On pljuje po meni, jer želi sebe da opravda! Zna šta je uradio i želi sebe da opravda, kako ne shvataš?!

- Ti pljuješ po svom braku - odgovorila je Luna Kiji, koja je nastavljala raspravu:

- Ja mogu da pljujem, ti ne možeš! Veruj mi da nisi ništa posebno. On vrlo dobro zna. Nemojte da me uzimate u usta, ni mene ni moj brak!  Sa njim mogu da pričam, ti me zaobidji! Ti me zaobiđi! - besnela je Kockarova.

- Boli te toliko. Prihvati više! Da, ovde se borimo oko njega jer se ne zna koga on voli - ironična je bila Đoganijeva.

- Kad bi izašla napolje, ostavio bi te! On je dobio informaciju da sam ja njega ostavila, pa je došao i poljubio te! Tek kad je dobio informaciju da se razvodi od mene, kad mu je mama prenela, onda te poljubio. Tako da, molim vas, nemojte mene da uzimate u usta, pogotovo ne ti! 33 devojaka je bilo, eto, ona je jedna od njih samo zato jer je mislio da sam ga ostavila. Meni je stalo do njega, ja njega volim kao čoveka, ali više nikada ne želim da budem s njim - završila je raspravu Kristina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Cica

15.03.2018 10:16

Tako je , 10 -ka ! Samo tako, sa ,,malim ljudima " !

Odgovori 13 7
Hm

15.03.2018 10:52

Nije uzeo bilo koju, vec devojku od koje može da ima najviše koristi kad izađe iz rijalitija. Dečko je proračunat i sve gleda kroz digitron.

Odgovori 17 5
Ciro

15.03.2018 14:19

Nije se usrecio.

Dilkan

15.03.2018 14:36

Luna je posebna i izuzetna devojka.Iskrena,otvorena i voli svog čoeka . Sloba je obožava, njegov život bez nje nema smisla. Bivša se pere preko SLobe,da b iopravdala svoje prevare idr.gluoti, da bi sebe prikazala kao žrtvu što nijeNna koji brak se ona poziva,kada je on ostao samo na papiru od 5 mseci. Ona je menipulator i prevarant.Obmanjuje celunaciju. Lošje čovek...Luna je boginja lubavi i lepote.Slobina i Lunina ljubav beskonačnas. Bivša to zna i kipti od besa... tako i treba,izgubila je nekog koga više nikada u životu neće imati. Ko će takvu ženu, posle ovog rijalitija da oženi.To je i Miki rekao...kome ona trepa kad je najpokvarenija osoba u Zadruzi.Miki se sa njom zeza.Onjezaljubljen utanju, ona mu odgoara, apsoluto to je i sam izjavio.Tanja je vrh žena. Bio bisrećan kada bi se anjom oženio.

Odgovori 7 19