Kija srećna što je sa Slobom u izolaciji: LUNA SE PONAŠA DETINJASTO!

Autor:

Zadruga

27.02.2018

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa Miljana Kulić izabrala je Kristinu Kockar i Slobu Radanovića za svoje potrčke, te je digla veliku prašinu u Beloj kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Pevačeva devojka Luna Đogani je poludela zbog ove odluke, pa je histerisala, urlala, te otišla u pab kako bi tugovala.

Sa druge strane, Kija Kockar razgovarala je sa Drvetom mudrosti o celokupnoj situaciji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

- Nisam očekivala da ćemo Sloba i ja biti zajedno u izolaciji. Ali ako već moram da budem sa nekim u izolaciji, drago mi je što sam sa njim. Meni uvek prija njegovo društvo, njegov humor, mi imamo mnogo tema za razgovor. Stvarno mi nije problem, super mi je. Malo mi je njeno (Lunino) ponašanje detinjasto, kao da Sloba ide na streljanje, ne znam da li je problem što će da bude sa mnom, ili je problem što se razdvajaju. Mnogi nagađaju da je najveći problem to što ide sa mnom, ali ja ne mogu da zalazim u to. Kako se oseća ona, neću da ulazim u to, jer znam kako sam se ja osećala u svemu ovome. Naravno da ću naći zajednički jezik sa Slobom, nas dvoje odlično komuniciramo kada hoćemo, oboje smo za tu dobru komunikaciju i to je ostvarivo. Slobodan nema neku komunkaciju sa mnom upravo zbog Lune. On se sklanja od mene i izbegava me, da ne bi neko nešto pomislio. Ja se zbog toga osećam jadno, jer se ponaša kao da sam neki stranac a tako se dobro znamo. Da, ja vrlo dobro znam kako je spavati bez Slobe, i kako je kada ti to neko uskrati, i kad ne možeš da utičeš na razne situacije - rekla je Kija Drvetu mudrosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading