GUŠILA SE U SUZAMA: Ana Korać priznala kakve veze Janjuš ima s TIM!

Autor:

Zadruga

28.03.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnos Ane Korać i Marka Janjuševića Janjuša i dalje nije popravljen i njih dvoje više ne komuniciraju što im oboma veoma teško pada. A o tome je danas Milanu Miloševiću, Banetu Čolaku i Bori Santani za radio "Amneziju" pričala Ana koja je otkrila da joj je očeva poruka naterala suze na oči:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Teško joj pada što nije blizu Janjuša... Ana Korać

- Mogu ti reći da imam dosta tajni koje čuvam. Imam svoje tajne, a i tuđe. Kao što je Mića rekao, otkrićemo sve 31.maja - kazala je Ana na početku razgovora za radio.

- MI smo se družili kao što svi znate, ali uopšte nismo imali problem zbog konkretnog razloga, to su bile sitnice kao što je šolja, hrana... Ali, razdvojili smo se zbog komentara da ne bi dolazili u situaciju da neko pomisli nešto što ne treba. Krivo mi je što se ne družimo, on je stvarno moj dobar prijatelj. Ne znam šta se dešava, ali mi 24h provodimo zajedno, normalno je da se svađamo - kazala je Ana, a da li će se pomiriti sa Janjušem posle ovoga, vreme će pokazati.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
I on je tužan... Marko Janjušević Janjuš

Ona je otkrila kakve veze Janjuš ima sa njenim suzama koje nedavno nije mogla da zadrži, zbog čega je plakala u dvorištu:

- Inače, neki zadrugari ne znaju. Ja sam ovde 5 meseci  i nije mi se dešavalo da zaplačem. Desilo se da mi nedostaju prijatelji, porodica... Pogodi me kad mi kažu nešto što nije tačno. Onda sam plakala pored jezera, pa je došao da me uteši, mi smo povezani. On je rekao da će ići kod Drveta mudrosti, ali nam se nije javilo. Kad sam dobila poruku od tate, nikad nisam čula da je toliko ljut. Između redova, želeo je da mi poruči da moje druženje sa Janjušom ne izgleda lepo. Ja sam pala u depresiju, htela sam kući da odem - zaključila je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading