JANJUŠU SE JAVILA ŽENA ZA ROĐENDAN: Ovo će morati da joj KUPI zbog Ane Korać!

Autor:

Zadruga

13.03.2018

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Marka Janjuševića Janjuša, Ena izgleda je odlučila da pređe preko njegovih intimnih momenata sa Anom Korać. Ona je pristala da mu se javi za rođendan, sa njihovom ćerkom Krunom, ali će on ovaj oproštaj morati debelo da plati.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Drvo mu je ispunilo želju... Marko Janjušević Janjuš

Janjuš je tokom čitavog dana svog rođendana bio veoma potišten, a tokom večeri pozvalo ga je Drvo mudrosti koje ga je pitalo kako se oseća i šta želi:

- Ne znam kako se osećam, još se osećam nekako...nemam pojma iskreno. Dobio sam neke poklone, ali...nisam pravi. Znaš ti šta me muči. Rekao sam da bih Krunu volio da vidim i to je - tužno je rekao košarkaš.

A onda je Drvo mudrosti odlučilo da mu ispuni želju i obezbedi mu telefonski poziv sa suprugom i ćerkom, međutim Janjuš za to nije imao novca:

- Nemam novca, iskreno... nisam poziv tražio, volio bih da je došla. Ali, ako mogu poziv, ne znam od koga ću tražiti, iskreno - požalio se Marko. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Oprostila mu Anu Korać... Janjuš razgovara sa ženom i ćerkom

Kada je ovo rekao zadrugarima, Anđelo i Sloba su mu priskočili u pomoć kao i ostali cimeri i pomogli da sakupi novac kako bi dobio poziv od supruge i ćerke.

- Srećan ti rođendan, želimo ti sve najbolje! Znamo da si se smorio danas, ali dobro, šta da se radi. Danas sam se isplakala, nemoj sad da plačem ponovo i da se blamiram. Slavićemo rođendan kad izađeš, kao i našu godišnjicu, ovo se sad ništa ne važi! Tvoji su te mnogo pozdravili, kad izađeš hoću da mi kupiš kola - kazala je Ena koja je odmah stavila do znanja suprugu da će ga njen oproštaj koštati.

A kada mu se javila ćerkica, Janjuš je zaplakao:

- Srećan rođendan, tata! Ja sam bušila uši, ja imam minđuše! - povikala je devojčica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading