Sloba optužio Kiju: VARALA SI ME SA 5 MUŠKARACA!

Autor:

Zadruga

01.04.2018

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar Milan Milošević je Kristini Kockar otkrio da ju je Sloba Radanović tokom njenog putovanja po inostranstvu dok je radila kao stjuardesa da je pevač u njihovu postelju doveo drugu devojku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Kockareva je posle ovoga ronila suze i nije mogla da poveruje u ono što je čula, pa se jadala svojoj cimerki Ani Korać.

Novinar je uputio Kiji pitanje, kako se oseća povodom toga i da li ga "istinski mrzi" kako je izjavila.

- Samo sam zamišljala onaj trenutak kada se ja vraćam iz Abu Dabija, i da se vraćam u taj krevet. Taj detalj mi je katastrofa. Ja ne želim da me neko žali i da budem žrtvra. Ne bih se ponašala Ja bih plakala svaki dan ovde koliko mene boli ovo. Itekako me povredio taj detalj. Ne mogu da razumem da neko može da dovede nekoga tu - rekla je Kija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

Iako je Sloba sve vreme sedeo sa strane i pomno slušao šta ona priča, najednom je rekao nešto što nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

- Znaš da sam ja čuo da si ti bila sa pet muškaraca dok si bila sa mnom, pa to nikome nisam rekao - rekao je besno Sloba.

- Možeš ti da udaraš na moj moral, a dobro znaš da ja to nisam radila tokom našeg srećnog braka. Očigledno me nisi voleo. Da si me voleo, ne bi mi uradio to posle sedam dana. Ako je to uradio onda je to kraj krajeva - rekla je Kija.

Kockarevu je mnogo povredilo ono što je pevač rekao, pa je spustila glavu i po ko zna koji put se zaplakala zbog svog još uvek zakonitog supruga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Veksi

01.04.2018 16:11

Molim da produkcija pomogne Kiji. Vidi se da joj je lose i da nema snage. Luni je uvedena Anabela, drugi su dobili poziv pa moze li Kiji pomoc? Uznemirujuce je gledati napade na nju od strane vise njih, orkestrirane i mucne. Zalosno je da nemoral ima zastitu a da tako sitna zena, zakonita supruga, prevarena, nailazi na osudu. Mnogo je tuzno sta danas ima podrsku.

Odgovori 17 4
Cica

01.04.2018 22:00

E gospodine, nema para , nema ni morala ! Izdrzace Kija ,ranjena ali ce izdrzati.

Odgovori 14 4
Mika

02.04.2018 05:29

Slobo, sramoto ljudskog roda. Muska sponzoruso. Zasto lazima blatis Kiju koja ti je najvise pomogla u zivotu?

Odgovori 15 4
Ljiljna

02.04.2018 13:11

Ovde nema mesta čak ni za razvod "braka". To je tolika skalamerija. Taj "brak" je ništav. Ovde ima mesta samo za poništaj "braka". Brak koji nije konzumiran je - NIŠTAV. Oboje su potvrdili to, javno. Svaki sud bi brzo i lako poništio taj brak. Kad je nešto ništavo, onda toga nema i nije ga ni bilo. Kristina je smaračica koja sve zna, u sve se razume, svu pamet sveta posisala , svakome natura svoje mišljenje i stavove a jedino što nije umela je da od svoje veze napravi brak i porodicu. Toliko je "pametna" pa misli da je venčani list tapija na muškarca .

Odgovori 4 10