Luna šokirala: Anabela, očuh i ja pušimo zajedno travu!

Autor:

Zadruga

01.04.2018

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada blogerka Luna Đogani tokom boravka u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga" otkrila je mnoge stvari o svojoj porodici koje bi oni najradije da zaborave. Njen otac Gagi Đogani ranije je otkrio i da Luni zamera to što u trenutku otkrije mnoge stvari iz privatnog života koje možda i ne bi želela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Budući da Luna često nije svesna šta sve izgovara pred kamerama tako je svom dečku Slobi Radanoviću otkrila jednu porodičnu tajnu. Naime, ona mu je ispričala detalje o jednom porodičnom ritualu u kojem učestvuju i njena majka Anabela i očuh Andrej Atijas.Luna je šapatom rekla da njih troje zapale džoint, gledaju seriju "Genijalci" i smeju se satima.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Luna, Anabela i Andrej

- Nemoj da misliš da smo bolesni, ali ovo moram da ti kažem... Andrej, mama i ja zapalimo džoint i pustimo neku seriju, ne znam da li znaš, oni kao ''Genijalci'' i umiremo od smeha. Mama stavi Blanki u krevet, Nina ode da spava. Kunem ti se, umiremo od smeha. To smo mi, i naručimo nešto da jedemo, znaš koja bleja. To smo mi - rekla je Luna Slobi kroz šapat i ostavila ga bez teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Majci

01.04.2018 13:29

Tvrdila da nije narkoman. Lagala kao uvek. Izbacite narkomane.

Odgovori 23 0
Nevena

01.04.2018 19:38

Izbacite narkomanku.

Odgovori 23 0
Mika

02.04.2018 05:31

Narkomani prvo puse pa orgijaju. Ne zna se ko koga.

Odgovori 18 0