SARA PLAKALA, pa ponovo RASKINULA S VOJKETOM!

Autor:

Zadruga

01.04.2018

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođendansko slavlje Milana Miloševića bilo je tužno samo za Saru Reljić koja kada je čula svoju pesmu, nije mogla da se raduje pa je zaplakala budući da novinaru nije oprostila što ju je nazvao k*rvom, te nije želela na njegovu proslavu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zbog Milana oterala Vojketa, Sara, Đans i Maca

Sara je plakala u spavaćoj sobi gde su je tešile Marija Ana Smiljanić i Maca Diskrecija koja, takođe, nije u dobrim odnosima sa Milanom. 

- Šta sam ja k*rva? Da idem tamo da igram kod nekoga ko me je nazvao k*rvom?! Je l' me zezaš ti? Čestitala sam mu rođendan. Pa nisam ja njega nazvala k*rvom, nego on mene! - govorila je Sara Mariji Ani.

- Ja mu nisam ni čestitala - nadovezala se Maca.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikako da se sporazumeju... Sara i Vojke

Kada je primetio da Sara nije na rođendanskom slavlju, Vojke ju je potražio kako bi proverio zbog čega se izdvojila, a kada je video da plače pitao ju je šta joj je:

- Pa ništa brate! Idi tamo! - rekla je ljutito Sara.

- Da idem tamo?! - u čudu je bio Vojke.

- Pa ne sedi mi se sa tobom! Zato što mi se ne sedi! Onako - rekla je Sara reperu koji ju je ovoga puta poslušao.

I kako je Sara ostala s Macom koja ju je sve vreme tešila, nije imala priliku da objasni Vojketu zbog čega nije želela da bude na Milanovoj proslavi. Njih dvoje, nešto kasnije, su se našli u pabu gde je Reljićva pričala sa svojim dečkom:

- Stvar je u tome da me je neko javno isprozivao. A izvinjava mi se na suđenje i to isto ponovi buklavno. Znači, to nije nikakvo izvinjenje. Ti misliš da nema problema zato što je mene čovek tako nazvao?! Sada sam ja debil? Ništa, ajde idi - bila je i dalje ljuta Sara, a kako nisu mogli da se sporazumeju, Vojke je ponovo otišao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Suzana

01.04.2018 20:15

A zasto naslov nema veze sa cinjenicnim stanjem a ni sa tekstim?

Mika

02.04.2018 05:24

Poceli svaki dan da raskidaju. Da bi bili interesantni.