(VIDEO) Nadežda i Marija Ana se posvađale zbog Čolaka!

Autor:

Zadruga

02.04.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre drugarice u rijalitiju "Zadruga" Nadežda Biljić i Marija Ana Smiljanić uspele su da se posvađaju, a razlog je bio niko drugi do Bane Čolak!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić i Marija Ana Smiljanić

- Nadežda, nemoj mene da sprdaš. Ja sam bila napolju i ti to nisi videla. I ti njemu (Banetu) prebacuješ što meni sprema klopu. Providna si mnogo. Ja ti uporno pričam da se ja ne muvam sa Banetom! Meni iza leđa prebacuješ. Cela Zadruga ti se smeje. Možeš li da razumeš da ja nemam ništa protiv vas! Nemoj mene da mešaš - rekla je Marija Ana Nadeždi.

Bane je sve vreme pokušavao da smiri Nadeždu Biljić i Mariju Anu Smiljanić u želji da se više ne svađaju, ali mu nije pošlo za rukom, s obzirom na to da je i Nadežda imala šta da kaže Mariji Ani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nadežda Biljić

- Ja imam pravo da sprdam koga ja želim. Tebi je kul što ti mene prozivaš "gde ti je dečko", sada sam isp*zdela! Ja ne mogu da verujem šta pričaš - govorila je Nadežda.

Kako je izgledala ova svađa možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading