(VIDEO) MATORA UHVATILA SANJU ZA ZADNJICU!

Autor: pink.rs

Zadruga

02.04.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar, Teodora Džehverović, Sanja Stanković i Ana Korać obaveštene su ranije danas, kroz pismo Velikog šefa, da su dnevne novine "Informer" izrazile želju da naprave ekskluzivne fotografije sa njih četiri.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Ove zadrugarke bile su presrećne zbog ponude koju su dobile, zbog čega su odmah istakle koliko im je drago što će se u narednim satima sređivati za fotografisanje u ovom dnevnom listu.

Međutim, osim Kije, Teodore, Sanje i Ane Korać, na Stankovićevu bila je najviše ponosna Jovana Tomić Matora koja nije to jasno istakla, ali je njen potez mnogo toga rekao. Naime, Matora je stanarki, koja je pre nekoliko nedelja priznala da oseća nešto više prema njoj, prislonila ruku na pozadinu i tako držala za vreme sastanka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Možda ovo nisu primetili ostali zadrugari, ali zato ovaj prizor nije promakao jednoj od mnogobrojnih kamera u rijaliti programu "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sale

03.04.2018 06:58

Mali trta bi nesto da opali ko da ceka 31 maj hahahahaha mucenica