"MAMA TI JE BOLESNICA, USKORO ĆEŠ DA SE UBIJEŠ" Miljana Kulić primila BRUTALAN UDARAC od Bebice, ove reči će joj ODZVANJATI u glavi!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica udario Miljanu Kulić na slabu tačku!

"MAMA TI JE BOLESNICA, USKORO ĆEŠ DA SE UBIJEŠ" Miljana Kulić primila BRUTALAN UDARAC od Bebice, ove reči će joj ODZVANJATI u glavi!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

Tokom jučerašnjeg dana odnos Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebica, kao bivših partnera je eskalirao, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje. Bebica je odlučio da Miljanu dovede do tačke pucanja, te joj je sve vreme vređao porodicu, odnosno Mariju Kulić, njenu majku. 

Bebica je iznosio ,,prljav veš" o Mariji, nakon čega je Miljana odlučila da ga polije. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Šta ćemo da se jurimo ovako? Pa gde bežiš? 'Ajde dođi! Vrati se! Hoćemo li se sada jurimo non-stop ovako? - pitala je Teodora.

- Da, da, 24 sata, mogu ja koliko hoćeš, devojčice jedna iz Meljaka. Moj subjektivni osećaj je da te je mama poslala da te Taki je*e, da te Era je*e - rekla je Miljana.

- Znaš li koliko me boli k*rac za tvoju majku bolesnicu? Ti ćeš da se ubiješ! Uskoro! Uskoro se besiš ti! Uskoro kanapče! - provocirao je Bebica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

 

- Nemaš prava da mi se unosiš u facu! Skloni se od mene! Nemoj da pozivaš na suicid! Skloni mi se, idem kod Đedovića! Skloni se od mene, nemaš prava da mi se unosiš u facu! Nemoj nešto da ste poslali za Uskrs, apsolutno ništa! Trećeg sve nosim i onda bacam sve! Ja idem gde ja hoću! Ti si mi sada meta! - odbrusila je Kulićeva, pa krenula da prati Teodoru Delić u stopu.

-  Ja mogu mnogo da izdržim! Mnogo! Koliko ja mogu ti ne slutiš devojčice mala! Ti imaš potrebu da se smeješ dok mi psuje majku i dete! F*kso! Mama te je poslala da te Era j*be! Taki se oglasio, Uroš se oglasio, Era se oglasio! Je l' možete da ga sklonite od mene? Ja izlazim!

- Mama joj se j*be po selu! 85.000 račun! - tvrdi Bebica. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading