MAJA I ŠA NA APARATIMA: Miona i Stanislav odlaze iz Elite, hitno traže ŠPIJUNA da prati svaki pokret!

Autor:

Zadruga

17.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u Šimanovcima!

MAJA I ŠA NA APARATIMA: Miona i Stanislav odlaze iz Elite, hitno traže ŠPIJUNA da prati svaki pokret!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pink/Printscreen

Na adresu Bele kuće stiglo je važno obaveštenje tokom emisije Darka Tanasijevića, koje je pročitala Maja Marinković, jer je ona ovonedeljni vođa. 

Naime, Veliki šef je obavestio takmičare da večeras šest takmičara napušta Belu kuću, kako bi otišli na snimanje emisije "Magazin In". 

- Draga Elito, gosti u večerašnjoj emisiji "Magazin IN" su Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Miona Jovanović, Anđelo Ranković i Stanislav Krofak - glasilo je pismo Velikog šefa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković čita pismo Velikog šefa

Ovo pismo najviše je pogodilo Maju i Nenada Aleksića Ša. Poznato je da su njih dvoje jako ljubomorni i posesivni, a pošto njihovi parzneri zajedno odlaze da snimaju u emisiji i imaju priliku da rade neke stvari koje kamere ne mogu da zabeleže nije im svejedno. Reper i Maja su idmah nakon pisma otišli u pušionici, a Maja je pokušavala da ga smiri, a onda su zajedno zamolili Kačavendu da prati svaki pokret njihovih partnera i sve im prenese, kako bi znali da li su im nešto radili iza leđa.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Nenad Aleksić Ša daju instrukcije Kačavendi

- Ako nešto bude kraj - rekao je Ša. 

- Veruj mi, opusti se - tešila ga je Maja, a onda otišla sa Kačavendom u spavaću sobu, kako bi joj pmogla šta će da obuče, ali i rekla detalje koje želi da prati u ponašanju Stanislava Krofaka jer ipak pored Mione ide i Aneli, na koju je već nekoliko puta bila ljubomorna jer se otvoreno mešala u njhov ljubavni odnos. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading