ĆERKA POMIRILA ALEKSANDRU I CARA! Drama u porodilištu, stigla i Slovenka da INTERVENIŠE: Zakomplikovalo se, sve je trajalo DEVET SATI

Autor:

Zadruga

18.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni novi detalji nakon porođaja Aleksandre Nikolić!

ĆERKA POMIRILA ALEKSANDRU I CARA! Drama u porodilištu, stigla i Slovenka da INTERVENIŠE: Zakomplikovalo se, sve je trajalo DEVET SATI

Foto: ST/N. Mutić, ATA Images

Bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić, nakon burnog perioda u šestoj sezoni "Zadruge", donela je iznenađujuću odluku se povuče iz medija i javnog eksponiranja. Međutim, mlada Crnogorka je se sada prekinula ćutnju, te otkrila nepoznate detalje o porođaju svoje drugarice, Aleksandre Nikolić, pobednice popularnog rijalitija.

Naime, Đuričićeva je sa oduševljenjem opisala trenutak kada je ugledala malu Leonu, Aleksandrinu ćerku, ističući koliko je preslatka i slična svom ocu, Filipu Caru.

- Aleksandra i Filip su postali roditelji, ovom prilikom im čestitam. Ovo im je najbolja životna uloga svakako. Preslatka je, iako su oni već stavili fotku, ja sam je videla uživo, malu Leonu. Preslatka je, mala krofnica! Ista je Filip, posle ovog intervjua idem kod nje u bolnicu. Odužilo se, trajalo je baš dugo porođaj. Čule smo se u pet ujutru, tada je krenula u salu. Htela je prirodnim putem, ali je na kraju ipak moralo carskim rezom, jer je porođaj trajao devet sati ukupno. Mala Leona i ona su u najboljem stanju, zdrave. Pre porođaja je bila jako nervozna, sad je već smirila strasti jer je kao svaka novopečena majka brinula hoće li sve biti kako treba - otkrila je bivša zadrugarka, prenosi Blic, te je morala da prizna da je Filip Car delio nervozu sa Aleksandrom:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić otkrila detalje o porođaju Aleksandre Nikolić

- Filip je bio nervozan kao da su oboje trudni. Mnogo je bio zabrinut, došao je. Uz nju je. Svi se pitaju hoće li beba biti mirna noću jer je sam taj porođaj kasnio. Svakako sve su to slatke muke.

Inače, kako je Anđela otkrila, Slovenka Lunis, Aleksandrina majka, takođe je bila prisutna i pružila podršku paru tokom ovog važnog događaja. Anđela je istakla da su porodični problemi bili prisutni pre porođaja, ali da je dolazak male Leone rešio sve njihove probleme.

- Znaš kako, svi u porodici imaju takve probleme. Sve se to rešilo, beba je došla, mala Leona je rešila sve njihove probleme, to je iza njih - bila je iskrena Anđela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading